Jaarhoroscoop Stier 2022

“Jaarhoroscoop stier 2022 – Een jaar van geluk en verandering.”

Jaarhoroscoop stier

De jaarhoroscoop stier 2022 voorspelt dat de stier, in 2022, het geluk aan zijn of haar zijde heeft. Dit geluk komt echter gepaard met een hoop veranderingen… en laat verandering nu net niet hetgeen zijn waar de stier bijzonder gemakkelijk mee om kan gaan.

Probeer dit jaar toch echt je best te doen om te veranderen stier. De veranderingen die op jou liggen te wachten zullen namelijk vrijwel volledig in jouw voordeel zijn.

“Veranderingen hoeven niet altijd groot te zijn.”

Zoals gezegd staat 2022 voor een groot deel in het teken van verandering. Nu denkt de stier bij het woord verandering vaak al snel aan; grote ingrijpende veranderingen. Natuurlijk kan een verandering groot zijn, of groot aanvoelen, maar ook kleine en subtiele veranderingen zijn veranderingen.

Tip Stier: Denk bijvoorbeeld aan jouw energieniveau die je op een positieve manier kan veranderen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop stier 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Stier 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Stier 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Stier 2022: Carrière
Horoscoop Stier 2022: Financiën


“Stier, werk opnieuw aan een gezondere levensstijl.”

Jaarhoroscoop stier Algemeen

In 2021 voorspelde de jaarhoroscoop stier dat de stier zichzelf meer zou gaan richten op een gezondere levensstijl.

Deze positieve verandering lijkt echter geen stand te hebben gehouden voor het overgrote deel van de stieren. Sterker nog, de meeste stieren beginnen 2022 weer een beetje terug bij af.

“Doorzetten en volhouden zijn ook dit jaar de sleutelwoorden van de stier.”

Dat niet iedere stier zijn of haar gezonde levensstijl heeft weten te behouden is jammer, maar niet onoverkomelijk. De energievoorraad van de stier is dit jaar namelijk groot genoeg voor een hernieuwde poging.

Pak de draad gewoon weer opnieuw op stier. Wanneer jij doorzet en volhoudt kun jij alsnog jouw doelen bereiken.


Jaarhoroscoop stier liefde en relaties

Voor het vierde jaar op rij betreed het liefdesleven van de stier opnieuw een nieuwe fase. 2019 was turbulent, 2020 was rustig, 2021 stond in het teken van het werken aan vertrouwen.

2022 staat meer in het teken van stabiliteit en balans. Goed nieuws stier! Rust en stabiliteit zijn namelijk woorden die perfect passen bij jouw persoonlijkheid.

“Jullie relatie wordt sterker.”

Rust en stabiliteit saai? Absoluut niet! Wanneer jij een relatie hebt betekent dit namelijk dat jullie meer naar elkaar toe groeien en elkaar steeds beter leren begrijpen. Jullie relatie wordt dus sterker en er ontstaat meer ruimte om samen de diepte in te gaan.

“Rust en stabiliteit is ook voor de single stier geen slecht bericht.”

Rust en stabiliteit klinkt voor de single stier misschien niet direct als een perfecte basis voor het vinden van een nieuwe liefde. Het tegendeel is echter waar. Het betekend namelijk dat jij meer rust ervaart tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe liefde.

En als bonus? Dat is de kans dat jij een potentiële partner ontmoet waarmee het mogelijk is om een stabiele relatie mee op te bouwen veel groter als voorheen.


Jaarhoroscoop single stier

Ben jij single en stier? Dan voorspelt de jaarhoroscoop dat jij, net als vorig jaar, ook dit jaar bijzonder veel kansen krijgt om de ware liefde tegen het lijf te lopen.

Toch is er iets veranderd ten opzichte van het voorgaande jaar. Hoewel jij vrijwel evenveel kansen krijgt als vorig jaar lukt het jouw dit jaar beter om deze kansen ook daadwerkelijk te benutten.

“Zelfvertrouwen en diepgang maken het verschil.”

Waarom het jou dit jaar veel beter lukt om de ware liefde aan je te binden? Dat is simpel. Jij bent dit jaar veel zelfverzekerder en straalt dit ook uit. Daarnaast richt jij jezelf, tijdens jouw zoektocht naar de ware liefde, ook meer op diepgang.

De tijd dat jij genoegen nam met gesprekken over “koetjes en kalfjes”? Die is voorbij. Jij staat nu open voor ‘echte’ gesprekken.

“Is jouw type misschien toch je type niet?”

Tot slot voorspelt de jaarhoroscoop stier 2022 ook nog een ander opvallende verandering. De stier voelt zich prettiger bij mensen die iets ouder zijn, of op zijn minst, meer levenservaring hebben.

Je zou haast zeggen dat de stier op een ander type valt als voorheen. Dit is een verandering, maar misschien wel juist de verandering die nodig is om de ware op je pad tegen te komen.


Jaarhoroscoop tweelingen 2022 in een relatie

Haaks op de jaarhoroscoop stier 2021 staat de voorspelling dat jullie relatie weer in rustiger vaarwater terecht komt. De inzet die jullie in 2021 hebben geleverd werpt nu dus zijn vruchten af.

Jullie vertrouwen in elkaar neemt in 2022 weer toe en de twijfels die jouw partner vorig jaar had over jouw oprechtheid lijken dit jaar te zijn verdwenen.

“Laat het verleden los.”

Ondanks dat jij en je partner weer samen op één lijn terecht zijn gekomen lijkt niet al het ‘oude zeer’ verdwenen te zijn. Praat hier met elkaar over stier. Jullie kunnen pas echt samen verder als jullie beiden ook daadwerkelijk het verleden los weten te laten.

“Het is tijd om ook de passie weer te laten herleven.”

Het is natuurlijk geweldig nieuws dat jullie relatie weer in kalmer vaarwater is gekomen. Maar pas op stier! Zorg ervoor dat stabiliteit niet ongemerkt omslaat in sleur. Probeer in plaats daarvan jullie vlam weer volledig op te laten laaien.

Hoe? Dat verschilt per relatie. Maar dat gezegd hebbende is er toch een algemeen advies voor alle stieren; blijf moeite voor elkaar doen. Buiten maar zeker ook binnen de slaapkamer.


De jaarhoroscoop stier 2022 voorspelt dat het carrière technisch gezien een bijzonder mooi jaar zal zijn. Met name voor de stier met een eigen bedrijf is 2022 een jaar om van te dromen.

Ben jij een stier in loondienst? Maak je dan geen zorgen! Ook voor jouw zien de voorspellingen er dit jaar bijzonder goed uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe baan of promotie.

“Succes is haast onvermijdelijk wanneer jij openstaat voor verandering.”

Hoewel zakelijk succes haast niet te vermijden lijkt voor de stier is er toch een kleine ‘maar’. Om echt succesvol te worden moet jij jouw comfort zone toch echt even verlaten. Helaas is dit niet het beste nieuws voor de stier die geniet van vaste patronen, stabiliteit en zekerheid

Een kleine tip: Ben jij opzoek naar een nieuwe baan? Wacht dan nog even met solliciteren tot eind april. De kans dat jij die nieuwe baan ook daadwerkelijk krijgt is na de maand april namelijk vele malen hoger.


Laten we met het goede nieuws beginnen. De jaarhoroscoop stier 2022 voorspelt dat jij het dit jaar financieel gezien een stuk gemakkelijker zult krijgen. Financiële stress? Daar hoef jij je dit jaar, in principe, geen zorgen over te maken.

“Geef hoe dan ook minder geld uit.”

De stier die van nature dol is op luxe en comfort zal erg blij zijn met het vooruitzicht dat het financieel iets gemakkelijk zal zijn in 2022.

Toch is het goed om te weten dat het universum je adviseert om de tekst; “meer inkomen” niet te verwarren met de tekst “ruimte om meer geld uit te geven”.

De afgelopen jaren hebben je geleerd dat genoeg geld niet altijd vanzelfsprekend is. Maak daarom van dit moment gebruik om een goede financiële buffer op te bouwen.

Misschien heb jij deze buffer wel helemaal niet nodig. Maar bedenk dan dat jij je geld in de toekomst altijd nog uit kunt geven.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.