Jaarhoroscoop Tweelingen 2022

“Jaarhoroscoop tweelingen 2022 – Uiteindelijk komt het goed.”

Jaarhoroscoop tweelingen

De jaarhoroscoop tweelingen 2022 voorspelt geen glanzende start dit jaar. De maanden januari tot maart zien er zelfs een beetje onstabiel uit voor de tweelingen. Op vrijwel ieder vlak krijgt de tweeling in deze maanden te maken met een hobbel(tje) of obstakel.

Lastig, maar niet onoverkomelijk voor de tweeling. Zeker niet wanneer deze onthoudt dat het dal achteraf minder diep blijkt te zijn als vooraf werd gevreesd. Even doorbijten is het advies van de sterren. En met dat advies weten de meeste tweelingen wel raad.

“Probeer problemen binnen de familie in perspectief te zien.”

Zoals gezegd gaat 2022 niet bijzonder gemakkelijk van start. Dit merkt de tweeling op ieder levensgebied, maar nergens zoveel als binnen zijn of haar familieleven. In het eerste kwartaal van 2022 lijken familieruzies haast onvermijdbaar.

Houdt het hoofd koel tweeling! Probeer het geloof te behouden dat iedereen de beste bedoelingen met elkaar heeft. Probeer onenigheid met een korreltje zout te nemen en blaas kleine ruzies niet op. Jullie komen er namelijk echt weer samen uit.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop tweelingen 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Tweelingen 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Tweelingen 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Tweelingen 2022: Carrière
Horoscoop Tweelingen 2022: Financiën


“Zonder jezelf niet af van de buitenwereld.”

Jaarhoroscoop tweelingen Algemeen

De meest opvallende voorspelling uit de jaarhoroscoop tweelingen 2022? Dat is ongetwijfeld de voorspelling dat de tweeling zich in de eerste maanden van het jaar af lijkt te zonderen van de buitenwereld. De tweeling is het liefst even alleen en op zichzelf.

“Toch niet helemaal alleen?”

Dat gezegd hebbende ziet het er niet naar uit dat de tweelingen zichzelf helemaal buiten het sociale leven plaatsen. Wat zij echter wel doen? Dat is met een kritische blik onderzoeken met wie zij wel, of juist niet, hun tijd door willen brengen.

Oppervlakkige of eenzijdige vriendschappen? Daar maakt de tweeling in 2022 geen tijd meer voor vrij.


Jaarhoroscoop tweeling liefde en relaties

De jaarhoroscoop tweelingen 2022 voorspelt ook op liefdesgebied een gematigde start van het jaar. De single tweeling blijft liever nog even alleen. En de gebonden tweelingen dromen er af en toe even van om alleen te zijn.

De tweeling lijkt even op adem te moeten komen na een levendige liefdesperiode die aan dit jaar vooraf is gegaan.

“De tweeling kiest of droomt ervan even alleen te zijn.”

Zowel de ongebonden als de gebonden tweeling heeft in de eerste maanden van het jaar bijzonder veel tijd voor zichzelf nodig. De single tweeling kan deze tijd op zijn of haar gemak nemen. De gebonden tweelingen zullen deze solitaire periode echter eerst bespreekbaar moeten maken binnen de relatie.

“Misschien is dit een goed moment om te bedenken wat jij wilt.”

Neem en krijg jij die tijd voor jezelf tweeling? Probeer dan de tijd te nemen om te bedenken welke verwachtingen en dromen jij nog koestert wanneer het de liefde betreft. Vraag jezelf af of jouw dromen en doelen realistisch zijn. En zo ja, hoe denk jij deze doelen te kunnen bereiken? Maak een plan en probeer dit jaar naar jouw dromen toe te werken.


Jaarhoroscoop single tweeling

Zoals gezegd zien de eerste drie maanden er niet stralend uit voor de single tweeling die opzoek is naar een nieuwe liefde. Nu zijn er uiteraard tweelingen die een uitzondering op deze regel zullen zijn, maar deze tweelingen hebben in dat geval bijzonder veel geluk.

De meeste tweelingen kunnen hun dating profiel de eerste maanden van het jaar beter even op pauze zetten.

“Tegen de zomer keert het liefdesgeluk terug.”

Vanaf het voorjaar begint de zon weer een beetje te schijnen in het liefdesleven van de single tweeling. Dit komt echter niet door puur geluk alleen. De tweeling zelf is tegen die tijd namelijk weer helemaal klaar om de liefdesmarkt te betreden en te veroveren.

Net als in het voorgaande jaar is de tweeling echter nog steeds niet op zoek naar een korte flirt. De tweeling zoekt een serieuze en stabiele relatie waar toekomst in zit.

“De tweeling eist op zijn minst een gelijkwaardige relatie”

In het verleden liet de tweeling zich nog wel eens verleiden door een dominante liefdespartner. Die tijd is nu (gelukkig) voorbij. De tweeling hoeft niet perse de hoofdrol te spelen in zijn of haar relatie – maar een bijrol? Dat weigert de geëmancipeerde tweeling in 2022 resoluut.


Jaarhoroscoop tweelingen 2022 in een relatie

Net als de single tweeling zoekt ook de gebonden tweeling aan het begin van 2022 een stukje rust en tijd voor zichzelf. Ben jij een tweeling met een partner die het liefst alles samen doet? Dan kan deze wens voor enige onenigheid binnen de relatie zorgen.

Zorg ervoor dat jouw partner weet waarom jij de rust zoekt tweeling. Jij zorgt er op die manier voor dat hij of zij zich niet persoonlijk afgewezen voelt.

“Er breken weer betere tijden aan.”

Lukt het jou en jouw partner om de eerste maanden van het jaar vreedzaam door te komen? En heeft jullie relatie deze korte periode van hobbels en obstakels doorstaan? Dan ziet de rest van het jaar er voor jullie samen perfect uit.

“Vanaf augustus spat de liefde weer van jullie relatie af.”

Overleeft jullie relatie de maanden tot aan augustus? Dan is er bijzonder goed nieuws voor jullie tweelingen. Jullie relatie lijkt vanaf die maand weer volledig in vuur en vlam te staan. Jullie leren elkaar als het ware opnieuw kennen – en dat is ook van toepassing binnen de slaapkamer waar de passie weer oplaait.


In tegenstelling tot wat de jaarhoroscoop tweelingen van het voorgaande jaar voorspelde wordt 2022 wel een bewogen jaar op werkgebied. Ook op dit vlak betekent dit dat de eerste maanden van het jaar uitdagend zullen zijn.

Maar geen zorgen tweeling! Ook op werkgebied gaat de wind uiteindelijk weer een andere richting op waaien.

“De concurrentiestrijd wordt harder.”

Droom jij van dezelfde (nieuwe) baan als jouw collega? Of ben jij in de running voor een promotie? Houdt dan rekening met een pittige concurrentiestrijd. Anders dan voorheen is het nu ‘ieder voor zich’, en helaas tweeling dat ga jij merken. Sta jij het liefst op de achtergrond en is een goede werksfeer belangrijker dan een promotie? Dan is de kans groot dat jij niet als winnaar uit de strijd komt.

“Je hoeft echt niet met modder te gaan gooien.”

Dat gezegd hebbende ben jij een tweeling met stijl, principes en klasse. Ga jij de strijd aan? Voer die strijd dan met woorden en daden – en dus niet met het gooien van modder. De ander naar beneden halen kan helpen om vooruit te komen. Maar pas op! Op de lange termijn keert dit zich tegen jou.


Financieel gezien voorspelt het jaar 2022 vergelijkbaar te zijn met het voorgaande jaar. Loopt alles volgens plan? Probeer dan zoveel mogelijk dezelfde koers te blijven varen. Financiële uitspattingen kun jij, ook dit jaar, beter maar even vermijden.

“Investeer alleen wanneer je weet wat je doet.”

De tweeling die gezegend is met een stabiele stroom van inkomsten kan dit jaar in de verleiding komen om zijn of haar geld te investeren. Geen gek idee – je wilt je geld natuurlijk zien groeien – maar pas op! Investeer alleen wanneer jij ervan overtuigd bent waar je aan begint.

Ben jij dat niet? Schakel dan eerst hulp in of besluit om toch maar de veilige route te kiezen.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.