Jaarhoroscoop Vissen 2022

“Jaarhoroscoop vissen 2022 – Een jaar met twee delen.”

Jaar horoscoop vissen

De jaarhoroscoop vissen 2022 voorspelt een jaar die je praktisch gezien, bijna letterlijk, in 2 delen op kunt delen. De eerste helft (grofweg de eerste 5 a 6 maanden) gebeurt er weinig spannends in het leven van de vis.

De tweede helft van het jaar? Dat is een een compleet ander verhaal. In het tweede deel van het jaar zien de vissen weer meer dan genoeg kansen. De kans op een nieuwe baan, nieuwe liefde, nieuw huis. Op vrijwel ieder vlak is, in de tweede helft van het jaar, verbetering mogelijk.

“Voldoende beweging helpt je het hele jaar door.”

Ondanks dat de eerste helft van het jaar niet uitzinnig spannend of druk zal zijn is het belangrijk om (juist in deze periode) te werken aan je lichamelijke gezondheid.

Begin het jaar fris en goed en start direct met het bouwen aan (of doorzetten van) een gezonde levensstijl. Gebruik de eerste maanden van het jaar om beweging en gezond eten een vast onderdeel te maken van jouw dagelijkse structuur.

Lukt dit jou? Dan is de kans bijzonder groot dat het jou ook lukt om deze gezonde manier van leven vol te houden in de tweede (drukkere) periode van het jaar.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop vissen 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Vissen 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Vissen 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Vissen 2022: Carrière
Horoscoop Vissen 2022: Financiën


“Sociale activiteiten en contacten staan weer meer centraal.”

Jaarhoroscoop vissen Algemeen

Mensen met het sterrenbeeld vissen zijn van nature sociale en gevoelige mensen. Hierdoor zou je kunnen denken dat vissen ook altijd zelfverzekerd zijn.

Helaas blijkt dat in 2022 (even) niet van toepassing te zijn. De vis maakt zich regelmatig te druk om te mening van anderen en komt zelfs een beetje in een sociaal isolement terecht.

Zonde vis! Jij bent echt nog steeds dezelfde stralende persoonlijkheid die jij altijd geweest bent. Misschien heb jij de afgelopen jaren iets te weinig kansen gezien om deze kant van jezelf te tonen, maar die positieve kant van jouw bestaat echt nog steeds.

“Probeer het van de positieve kant te bekijken.”

Zoals gezegd is de eerste helft van 2022 niet direct het jaar waar jij altijd van gedroomd hebt. Dat is jammer en dat maakt je af en toe een beetje somber. Probeer echter niet te vergeten dat jij een hoop bereikt hebt.

Gebruik deze rustige periode daarom om op te laden. Jij hebt straks weer genoeg om naar uit te kijken en jij kunt de energie die je nu opbouwt hier straks mooi voor gebruiken.


Jaarhoroscoop vissen liefde en relaties

De tweedeling in het jaar wordt is vrijwel geen ander vlak zo goed zichtbaar als op het vlak van de liefde. De eerste zes maanden zijn.. Tja… gewoon niet echt heel bijzonder.

Er gebeurt niet veel spannends en liefde op zich lijkt in de eerste helft van het jaar niet echt een grote rol in je leven te spelen.

Hoewel het wellicht onvermijdelijk is raak je het geloof in de liefde even een periode kwijt. Jij twijfelt aan jezelf, aan jouw eventuele partner en aan mensen die op liefdesgebied interesse in jouw tonen. Probeer te onthouden dat deze periode voorbij gaat en de kloof tussen jou en de liefde niet te groot te maken.

“Probeer in ieder geval van jezelf te houden.”

Ben jij het geloof in de liefde even helemaal verloren? Probeer dit dan (tijdelijk) te accepteren. Niet iedere dag, maand of jaar zal immers een prachtige tijd zijn op liefdesgebied.

Laat de liefde daarom gewoon even voor wat het is en richt je in plaats hiervan op jezelf. Leer jezelf meer te waarderen en probeer om meer van jezelf te leren houden.


Jaarhoroscoop single vissen:

Jaarhoroscoop single vissen

Ben jij single en vis? Dan is de kans klein dat jij de ware tegenkomt in de eerste helft van het jaar. Komt de liefde toch onverwacht op je pad? Dan moet jij hier natuurlijk volledig voor gaan.

Maar gebeurt het niet? Laat het dan tijdelijk gewoon voor wat het is en probeer niets te forceren.

“De tweede helft van het jaar biedt meer kans op liefde.”

Ben jij eerste maanden van het jaar goed doorgekomen? En heb jij in deze maanden meer tijd besteed aan jezelf? Dan merk jij dat er in de tweede helft van het jaar weer meer dan genoeg liefdeskansen op je pad komen.

“Jij ontmoet niet de partner waar jij altijd van gedroomd hebt.”

Iedereen heeft, bewust of onbewust, een beeld in zijn hoofd van zijn of haar ideale partner. Deze ideale partner ontmoet jij dit jaar niet vis.

Slecht nieuws? Absoluut niet! Jij komt namelijk tot de ontdekking dat jij iemand kunt ontmoeten die veel beter bij je past dan de persoon waar jij altijd van gedroomd hebt.


Jaarhoroscoop vissen in een relatie:

De jaarhoroscoop vissen 2022 gaat niet glanzend van start voor de gebonden vis. Vorig geloofde jij nog blind op de trouw en loyaliteit van jouw partner, maar begin 2022 lijk jij al dit vertrouwen even verloren te zijn.

Jij voelt je hierdoor onzekerder dan in voorgaande jaren. Maak dit bespreekbaar vis. Jouw partner begrijpt jou namelijk veel beter wanneer jij jouw twijfels kenbaar maakt.

“Breng aandacht weer in balans.”

Tot aan 2021 was jij meestal de persoon die ‘net even een stapje’ harder heeft gezet. Dit kwam met name doordat jij jezelf in relaties niet echt zelfverzekerd hebt gevoeld. In 2021 sloeg dit, tijdelijk, even compleet door naar de andere kant.

Nu jij jezelf in 2022 weer iets minder zelfverzekerd voelt is het goed om te proberen om de schaal van “liefde geven” en “liefde accepteren” weer in balans te brengen.

“Samen wonen? Alleen als je het echt zeker weet.”

Het klinkt een beetje als een open deur, maar ga in 2022 alleen samenwonen wanneer je echt zeker van je zaak bent. 2020 en 2021 waren perfecte jaren om deze knoop door te hakken. Heb jij dat in die jaren niet gedaan? Probeer dan te achterhalen of de redenen die jij hiervoor had niet nog steeds van toepassing zijn.


Begin jij het jaar met een vaste baan vis? Probeer die baan dan nog even vol te houden tot aan het voorjaar. De eerste maanden zien er namelijk niet bijzonder rooskleurig uit carrière technisch gezien voor de vis.

Ben jij echt op zoek naar een baan? Houdt er dan rekening mee dat het vinden van een nieuwe baan je meer tijd kost dan jij voorheen gewend was.

“Waag een gokje in de tweede helft van 2022.”

Zie jij in de tweede helft van 2022 een geweldige baan? Maar vraag jij je af of jij wel de perfecte persoon voor de baan bent? Besluit dan dit jaar dat jij het gewoon wilt gaan proberen. Oke, er bestaat een kans dat jij het niet wordt. Maar de kans is groter dat jij ontdekt dat jij juist in deze baan je talenten verder kunt ontplooien.


De jaarhoroscoop vissen 2022 voorspelt dat jij dit jaar genoodzaakt bent om even de hand op de knip te houden. Maak je geen zorgen, er zal genoeg geld zijn om rond te komen. Grote uitgaven kun jij echter beter even vermijden tot na de zomer.

“Laat de teugels even vieren en gun jezelf iets.”

Is de zomer ten einde? En zie jij dat jij er financieel weer beter voor bent komen te staan? Gebruik dan jouw extra inkomsten eerst om jezelf iets te gunnen. Jij hebt er recht op om even te genieten en de teugels te laten vieren. Heb jij dat gedaan? Gebruik jouw extra inkomsten dan daarna om te werken aan een financiële buffer voor de toekomst.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.