Jaarhoroscoop Waterman 2022

“Jaarhoroscoop waterman 2022 – Een jaar met een herfstdipje.”

Jaarhoroscoop waterman

De jaarhoroscoop waterman 2022 voorspelt voor het grootste deel een mooi jaar voor de waterman. Geluk, liefde, harmonie? Het ligt dit jaar allemaal binnen handbereik. Maar let op; de herfstmaanden lijken alles even op zijn kop te zetten.

Zie het positief in waterman. Alles wat jij aan het begin van het jaar opbouwt kun jij in deze moeilijke maanden behouden. En alles wat jij net niet bereikt voordat de herfst aanbreekt? Dat, dat kun jij alsnog bereiken in de wintermaanden.

“Waterman, verandering laat zich dit jaar zien op alle vlakken.”

Waar 2021 vooral in het teken stond van innerlijke verandering is dat dit jaar net iets anders. De jaarhoroscoop waterman 2022 voorspelt, anders als vorig jaar, verandering op alle vlakken.

Een nieuwe baan? Een nieuwe relatie? Wanneer de waterman verandering op deze vlakken wenst dan is dat mogelijk.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop waterman 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Waterman 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Waterman 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Waterman 2022: Carrière
Horoscoop Waterman 2022: Financiën


“Er waait een frisse wind door jouw (sociale) leven waterman”

Jaarhoroscoop Waterman Algemeen

Sociaal gezien begint het jaar een beetje ‘wankel’. Jij voelt je ‘niet helemaal thuis’ in jouw rol binnen je gezin, vriendengroep of familie. Begrijp jij hen niet (meer) goed of zij jou niet? Met deze vraag speel jij tot ongeveer half mei.

“Sta open voor nieuwe invloeden waterman”

Na half mei keert de rust weer terug in jouw sociale leven. Waar deze rust vandaan komt? Dat kan meerdere redenen hebben. De kans is groot dat deze rust veroorzaakt wordt doordat jij het besluit neemt om bepaalde mensen los te laten.

Lastig? Absoluut! Maar wel zinvol waterman. Wanneer jij relaties die jouw enkel energie kosten loslaat creëer jij ruimte voor nieuwe verbintenissen die jou wel energie opleveren.


Jaarhoroscoop waterman liefde en relaties

Ook het liefdesleven van de waterman gaat in 2022 niet direct over rozengeur en maneschijn. De rust die jij eind 2021 (hopelijk) een beetje gevonden had lijkt om te slaan in sleur. Jij voelt je dus ook op dit vlak niet direct helemaal zoals je zou willen.

Maak je hier niet teveel zorgen over waterman. Wanneer jij deze tijd gebruikt om echt uit te vinden wat jij wilt en mist dan kan deze periode uiteindelijk bijzonder positief uitvallen.

Of dit betekend dat jij er samen uitkomt met je huidige partner? Daar is helaas niet direct voor iedere waterman eenzelfde antwoord op te geven. Voor sommige watermannen zal dit een tijd zijn waarin duidelijk wordt dat het tijd is geworden om de knoop door te hakken en zelfstandig op zoek te gaan naar een nieuwe vorm van geluk.

“Het leven draait niet alleen om de liefde”

Het feit dat jouw sociale leven dezelfde obstakels brengt is niet geheel zonder toeval waterman. Jij zoekt namelijk meer diepgang, stabiliteit en houvast op beiden vlakken. Doordat jij hier nu zo bewust mee bezig bent zie jij de gaten die hier op beiden vlakken in zijn ontstaan.

Een belangrijk advies die de sterren in 2022 voor jou hebben is; zorg ervoor dat jij de focus niet teveel legt op jouw liefdesleven. Jouw sociale leven verdiend immers net zoveel aandacht.

Vindt jij een goede balans? Dan kan deze balans jou zelfs extra geluk brengen. De kans is namelijk groot dat jij jouw ware liefde vindt binnen jouw sociale netwerk. Of jij komt tot de ontdekking dat jij en jouw huidige partner sociaal gezien dezelfde dromen en doelen nastreven.


Jaarhoroscoop single waterman:

Ben jij single en waterman? Dan is het een goed idee om jezelf de eerste twee maanden van 2022 wat rust te gunnen. De kans dat jij een nieuwe liefde ontmoet in deze periode is bijzonder klein.

Vanaf de maand maart neemt de behoefte naar een nieuwe partner weer toe. Deze timing komt goed uit aangezien de kans om een nieuwe liefde te ontmoeten ook vanaf dat moment weer sterk toeneemt.

“Een kleine liefdesdip in het najaar”

De kans is groot dat jij als waterman voor het einde van de zomer een nieuwe liefde ontmoet. Deze relatie is in het najaar echter nog vrij jong en pril. Houdt dit in gedachten waterman. September en oktober kunnen namelijk gepaard gaan met enkele ‘liefdeshobbels’ – en misschien zelfs wel een ware liefdesdip.

“Laat de herfstmaanden rustig over je heen komen”

Merk jij dat jij en jouw nieuwe partner een beetje botsen in de eerste herfstmaanden? Zorg er dan voor dat jij de dingen niet groter maakt als ze zijn. De kans is namelijk groot dat jullie echt wel voor elkaar bestemd zijn, maar dit gewoon even een lastige periode in het jaar is.

Ben jij nog single op het moment dat september start? Dan is het opnieuw een goed idee om het zoeken naar de liefde tijdelijk op pauze te zetten. Dit is namelijk geen gunstig moment. Geen zorgen; jij komt de ware echt wel tegen, maar het duurt misschien iets langer.


Jaarhoroscoop waterman in een relatie:

Zoals gezegd gaat jouw liefdesleven in 2022 niet direct stralend van start. Dat is jammer, maar hoeft geen groot probleem te zijn. Jij en jouw partner kunnen hier immers open en eerlijk met elkaar over praten.

“Is jullie relatie bestand tegen een hobbeltje hier en daar?”

De eerste maanden van het jaar zijn perfect om uit te vinden of jullie relatie bestand is tegen een hobbel of obstakel. Probeer elkaar in deze periode te vinden. Praat met elkaar over wat er niet, maar zeker ook wat er wel, goed gaat tussen jullie. Komen jullie deze periode goed door? Dan zal jullie relatie sterker zijn als hiervoor.

“Vergeet niet dat liefde alleen niet genoeg is voor een gelukkig leven”

Oke jouw liefdesleven speelt een grote rol in jouw leven. Maar vergeet niet waterman dat er meer in het leven is als liefde alleen.

Waarom de sterren je deze boodschap mee willen geven? Dat is omdat jij waakzaam moet zijn om niet al jouw aandacht alleen op jouw relatie te leggen. Ook jouw sociale leven verdiend namelijk aandacht. Zeker in 2022.


De jaarhoroscoop waterman 2022 voorspelt dat dit jaar op werkgebied glanzend van start gaat. Jij ziet kansen genoeg om jouw positie te verbeteren en zet je volledig in.

Jouw inzet wordt ook opgemerkt door anderen. Goed nieuws, aangezien dit kan betekenen dat jij eindelijk die promotie krijgt waar jij op hebt gewacht.

“Probeer niet direct conclusies te trekken”

In 2022 komen er een aantal momenten voorbij waarin jij het overzicht even lijkt te verliezen. Probeer op deze moment alles in perspectief te blijven zien. Dit is niet het moment om je baan op te zeggen wanneer je het even niet ziet zitten. De kans is namelijk groot dat jij op korte termijn wel weer mogelijkheden ziet.

Een kleine extra tip: De herfstmaanden worden een beetje instabiel voor de waterman op alle vlakken – dus zorg ervoor dat jij de eventuele vastigheid die jij op werkgebied hebt niet verliest in deze roerige periode.


2022 is, financieel gezien, over het geheel genomen een goed jaar voor de waterman. Met name de eerste zes maanden van het jaar lukt het jouw om meer geld te sparen als dat jij uitgeeft. Goed nieuws waterman! Zeker wanneer jij ook daadwerkelijk wat geld opzij weet te zetten in deze periode.


Ook financieel gezien komt het najaar gepaard met een paar kleine obstakels. Geen probleem! Jij kunt deze obstakels met gemak overwinnen door het geld te gebruiken wat jij eerder in het jaar hebt gespaard.

Tip Waterman: Wees echter wel verstandig en zorg ervoor dat jij alleen geld uitgeeft aan dingen die jij echt wilt of nodig hebt. Dit is geen jaar waarin jij jezelf al te veel financiële uitspattingen kunt veroorloven.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.