Jaarhoroscoop Weegschaal 2022

“Jaarhoroscoop weegschaal 2022 – Een bewogen jaar vol veranderingen.”

Jaarhoroscoop Weegschaal

De jaarhoroscoop weegschaal 2022 voorspelt een jaar vol verandering te zullen zijn. Op welk gebied deze veranderingen precies plaats zullen vinden? Dat is gemakkelijk te beantwoorden; op alle gebieden van het leven van de weegschaal.

Het jaar begint, voor de weegschaal die van nature niet zo gek is op verandering, nog relatief rustig. De eerste maanden voorspellen ongeveer hetzelfde te zullen zijn als eind 2021. Vanaf april gaat de vlam echter in de pan en wordt het leven van de weegschaal even flink opgeschud.

“Houdt je hoofd koel weegschaal.”

Dacht jij dat je alles net een beetje onder controle had? Dan laat 2022 zien dat het ook allemaal anders kan. Op vrijwel ieder vlak komen er veranderingen op je pad. Werk, relaties, vriendschappen en inkomsten – vrijwel alles lijkt te veranderen.

Schrik hier niet (teveel) van weegschaal! Aan het einde van het jaar keert de rust (voor een groot deel) weer terug.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop weegschaal 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Weegschaal 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Weegschaal 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Weegschaal 2022: Carrière
Horoscoop Weegschaal 2022: Financiën


De weegschaal wordt geconfronteerd met sociale dilemma’s.”

Jaarhoroscoop weegschaal Algemeen

De jaarhoroscoop weegschaal 2022 voorspelt dat het sociale leven van de weegschaal begint zoals 2021 geëindigd is.

Dat is goed nieuws. 2021 was op het sociale vlak over het geheel genomen immers een redelijk goed jaar. Rond half mei verandert het sociale leven van de weegschaal echter abrupt en ingrijpend.

“Jouw sociale leven veranderd ineens compleet.”

Het sociale leven van iedere weegschaal verandert compleet. Maar dat gezegd hebbende veranderd het niet voor iedere weegschaal op dezelfde wijze. De meest voorkomende oorzaak van deze verandering zal zijn dat de weegschaal tussen twee vuren komt te staan.

De weegschaal wordt gedwongen om een kant te kiezen binnen een strijd waar deze zelf geen onderdeel van is. Deze keuze kan ten koste gaan van een of van beiden vriendschappen.

“Een compleet nieuw sociaal netwerk.”

Een andere optie is dat de weegschaal zelf (vanuit omstandigheden) besluit dat het tijd is geworden voor een nieuw sociaal netwerk. Deze keuze kan meerdere oorzaken hebben.

De meest voor de hand liggende opties? Dat is dat deze noodzaak ontstaat door een scheiding, verhuizing of een nieuwe baan.


Jaarhoroscoop weegschaal liefde en relaties

De jaarhoroscoop weegschaal 2022 voorspelt dat de weegschaal aan het begin van het jaar even een lastige periode betreed op het gebied van liefde en relaties. Gelukkig duurt dit maar kort aangezien de wind vanaf eind april compleet omslaat.

“De maand mei beloofd een intense liefdesperiode te zijn.”

Na een ingewikkelde start slaat het liefdesleven van de weegschaal, tijdelijk, compleet de andere kant op in de maanden mei, juni en juli.

Single weegschalen hebben gedurende deze periode de meeste kans om een nieuwe liefde te ontmoeten.

En de gebonden weegschaal? Ook die gaat een mooie liefdes periode tegemoet.


Jaarhoroscoop single weegschaal

Ben jij single en weegschaal? Dan geeft de jaarhoroscoop weegschaal 2022 jou het advies om de eerste maanden van het jaar even tot jezelf te komen. Het lijkt erop dat jij nog niet precies weet wat jij zoekt in een relatie. Misschien dat het je lukt om hier nu duidelijkheid voor jezelf in te creëren.

“Een warme liefdes zomer.”

De maanden mei tot en met juli beloven uitzinnig mooi te worden voor de ongebonden weegschaal. Heb jij een oogje op iemand? Dan is dit hét moment om in actie te komen. Gooi al jouw charmes in de strijd en overtuig hem of haar dat jij de ideale persoon bent op het vlak van de liefde.

“Innerlijk is belangrijker dan uiterlijk.”

Opvallend nieuws weegschaal; jouw gedroomde partner blijkt ineens aan andere eigenschappen te moeten voldoen als in het verleden. Een goed uiterlijk blijft leuk, maar jij valt nu vooral voor iemand met inhoud.

Jouw ideale partner hoeft niet langer knap te zijn. Jij zoekt een intelligent iemand die balans en harmonie brengt in jouw leven.


Jaarhoroscoop weegschaal 2022 in een relatie

Oei, helaas gebonden weegschaal? Ook in de eerste maanden van 2022 wordt jij wederom geconfronteerd met enige turbulentie binnen de relatie. Gelukkig duurt deze periode niet al te lang. Vanaf begin april lijken jullie elkaar weer te vinden.

“Jullie vuur laait compleet op vanaf mei.”

In de maand mei, juni en juli spatten de vlammen van jullie relatie af. Je zou haast denken dat jullie elkaar pas net hebben leren kennen. Jullie liefdesleven is ineens mooier als ooit tevoren. Geweldig nieuws, maar let op, eind juni begint alles weer langzaam terug te veranderen naar normaal.

“Zorg ervoor dat juli perfect verloopt.”

Oke, zo intens en vurig als in de maanden mei en juni zal jullie liefdesleven niet het hele jaar zijn. Toch voorspellen de planeten dat jullie liefdesleven de rest van het jaar in lijn blijft met de maand juli.

Zorg er daarom voor dat deze maand geweldig is. Haal alles uit de kast en zorg er samen voor dat ook de maanden die volgen bijzonder romantisch zullen zijn.


De jaarhoroscoop weegschaal 2022 voorspelt dat het ‘werkjaar’ van de weegschaal goed van start gaat. Nieuwe kansen en mogelijkheden komen direct op je pad. Een nieuwe baan? Zoek hem zo snel mogelijk weegschaal! Vanaf mei lijken jouw kansen op de arbeidsmarkt af te nemen en jouw carrière geluk te dalen.

“Jij hebt invloed op hoe moeilijk jij het zult krijgen.”

Vanaf de maand mei lijkt alles wat met werk te maken heeft even volledig op zijn kop te staan. Allereerst omdat problemen met leidinggevende en collega’s onvermijdelijk lijken. Daarnaast loop jij werk technisch gezien even compleet vast.

“De weegschaal heeft drie opties.”

Jij hebt nu drie opties weegschaal. De eerste optie is dat jij blijft ploeteren in je eentje. Optie twee is dat jij je trots opzij zet en hulp vraagt aan iemand die meer ervaring heeft. Optie drie? Jij besluit dat je nu echt iets anders moet gaan doen.

“Hak jij nu dan toch alsnog die knoop door?”

Een aanzienlijk deel van de weegschalen praat en droomt al jaren over een carrièreswitch. Tot nu toe is het echter bij dromen en praten gebleven.

Hak die knoop dit jaar door weegschaal. Jij hebt nu misschien de wind tegen, maar door nu de stap te nemen kies jij ervoor om uit de spiraal die maar naar beneden lijkt te glijden te stappen.


De jaarhoroscoop weegschaal 2022 voorspelt dat ook financieel gezien het jaar goed van start gaat. Helaas draait ook hier de wind vanaf de maand mei. Vanaf dat moment lijkt de inkomstenstroom van de weegschaal, tijdelijk, erg onstabiel te worden.

“Leef beneden jouw inkomstenniveau.”

De weegschaal is erg goed om zijn of haar uitgaven af te stemmen aan zijn of haar inkomsten. Normaal gezien is dit een prima manier om met geld om te gaan. Maar nu helaas even niet weegschaal.

Leer jezelf aan om met minder rond te komen dan dat je verdiend. Een financiële buffer is op korte termijn namelijk niet alleen nodig maar zelfs noodzakelijk.

“Stel grote uitgave uit.”

Droom jij van een nieuwe auto, een nieuw huis of een dure vakantie? Dan is het advies om het dit jaar bij dromen te houden. In 2023 lijkt jouw financiële situatie weer te stabiliseren. Uitstel hoeft om die reden dan ook geen afstel te zijn. Kies echter nu voor zoveel mogelijk financiële zekerheid.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.