Jaarhoroscoop Leeuw 2023

“Jaarhoroscoop Leeuwen 2023 – Bereid je voor op verrassingen.”

Jaarhoroscoop Leeuw

De jaarhoroscoop Leeuw 2023 voorspelt dat er een bewogen en verrassende periode aanbreekt in het leven van de Leeuw. Jij bent nu klaar om de volgende stap te zetten in het leven, en dat niet alleen, jij zet die stap dit jaar ook echt.

Jouw passies houdt jij in 2023 niet langer voor jezelf. De wereld mag weten wie jij bent, wat jij kunt en waar jij voor staat. Plannen die jij in het verleden als ‘te groot’ beschouwde maak jij nu waar.

“Jouw spirituele kant komt (opnieuw) naar de voorgrond.”

De afgelopen jaren ben jij (noodgedwongen) met name bezig geweest met de ‘waan van de dag’. Dit heeft veel van jouw energie gevraagd waardoor jouw spirituele kant in het verdom hoekje is gekomen. Dit jaar laat jij dit niet gebeuren Leeuw. Jij besteed in 2023, minstens, evenveel tijd aan het dagelijkse alsook spirituele leven.

Kleine tip voor de Leeuwen: het is goed dat jij jezelf soms afzondert van de buitenwereld. Pas echter op dat jij jezelf niet opsluit om de buitenwereld te vermijden.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop Leeuwen 2023? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Leeuw 2023: Algemeen
 Jaarhoroscoop Leeuwen 2023: Liefde & Relaties
Horoscoop Leeuw 2023: Carrière
Horoscoop Leeuw 2023: Financiën


“Geduldigheid is niet jouw sterkste kant.”

Jaar Horoscoop Algemeen

In 2023 lukt het jou om dromen uit voorgaande jaren waar te maken. Opvallend genoeg hoef jij hier zelf bijzonder weinig moeite voor te doen. De puzzelstukjes lijken dit jaar, spreekwoordelijk gezien, op hun plaats te vallen. Waar jij wel moeite voor moet doen? Dat is geduld opbrengen. Doordat jij ziet dat jouw dromen binnen handbereik zijn loop jij soms iets te hard van stapel.

“Op het sociale vlak ben jij het stralende middelpunt.”

Het sociale leven van de Leeuwen bloeit in 2023 weer volledig op. Prettig Leeuw! In voorgaande jaren zag jij jouw sociale leven immers bijna volledig opdrogen. Deze positieve flow benut jij nu overigens volledig. Jij gaat erop uit en ontmoet nieuwe mensen.

De jaarhoroscoop Leeuwen 2023 is op het gebied van de liefde niet vaag of mysterieus. 2023 wordt een geweldig liefdesjaar voor alle Leeuwen. De single Leeuw moet haast moeite doen om de ware liefde niet te vinden. De gebonden Leeuw? Die ziet zijn of haar relatie op alle vlakken verbeteren. Jij hebt de wind mee Leeuw! Zorg ervoor dat jij eruit haalt wat erin zit.

“Mars en Venus staat dit jaar volledig aan jouw zijde.”

Jouw geluk op liefdesgebied komt niet uit het niets Leeuw. Het universum staat dit jaar volledig aan jouw kant en stuurt je steeds opnieuw in de goede richting. Dat gezegd hebbende heeft het universum wel een tip voor de Leeuw; let op hoe jij jezelf uitdrukt. Jouw directheid kan verkeerd worden opgevat en dat is zonde.

“Wat betreft aandacht kom jij niets tekort.”

Single of gebonden? Aan aandacht heb jij dit jaar geen gebrek. Dit is goed nieuws voor de Leeuw die opzoek is naar een nieuwe liefde. Het is echter minder gunstig nieuws voor de Leeuwen met een relatie. Verleiding ligt continu op de loer. Wil jij jouw relatie goed houden? Ga verleidingen dan zoveel mogelijk uit de weg.

Jaarhoroscoop single Leeuw:

We zeiden het al eerder Leeuw; jij moet haast moeite doen om de ware liefde dit jaar niet te ontmoeten. Dat gezegd hebbende is het wel nodig dat jij jouw liefdes doel niet uit het oog verliest. Dit klinkt gemakkelijk, maar door alle aandacht die jij krijgt is dat het niet. Onthoud dat jij op zoek bent naar ‘ware liefde’ en niet naar ‘liefde voor een nacht’.

“Je kunt op het vlak van de liefde niet duidelijk genoeg zijn.”

Duidelijkheid is, op liefdesgebied, dit jaar jouw sleutelwoord. Heb jij een leuke man of vrouw ontmoet? Spreek dan zo snel mogelijk jouw liefdes wensen uit. Jij bent bent toe aan een serieuze relatie. Zoekt een potentiële geliefde dat niet? Dan is het voor jullie beiden beter om er direct een punt achter te zetten.

“Jij bent oprecht bereid om iets van jouw vrijheid op te geven.”

Dit jaar verbaas jij vriend en vijand doordat jij laat zien dat jij best bereid bent om enkele vrijheden op te geven. Dit doe jij natuurlijk niet ‘voor de eerste de beste’, want daarvoor is je vrijheid jouw veel te veel waard. Voel jij echter dat jij de ware hebt gevonden? Dan verbaas jij zelfs jezelf door jouw bereidheid om je te laten binden.

Jaarhoroscoop Leeuw in een relatie:

De jaarhoroscoop Leeuwen 2023 voorspelt een jaar vol passie en romantiek voor de gebonden Leeuwen. Jullie relatie bloeit echt op en jullie verwachtingen komen weer op een lijn te staan. Wat opvalt is jullie elkaar ook weer oprecht aantrekkelijk gaan vinden. Dit klinkt vanzelfsprekend binnen een relatie – maar in het verleden is dit niet altijd zo vanzelfsprekend gebleken.

“Spanning kunnen jullie zelf creëren.”

Ondanks dat het universum dit jaar het beste met je voorheeft Leeuw ligt sleur binnen de relatie ook dit jaar op de loer. Gelukkig hoef jij je hier geen zorgen om te maken. Steekt sleur de kop op? Dan zijn jullie dit jaar creatief genoeg om de sleur direct te doorbreken.

“Jaloezie en overspel kan jullie vreedzame relatie flink beschadigen.”

Hoe jullie dit precies doen? Daar zijn jullie volledig vrij in. Een kleine tip geeft de jaarhoroscoop jullie wel graag mee; denk goed na of het verstandig is een derde persoon in jullie relatie toe te laten. Jaloezie en overspel kan jullie vreedzame relatie namelijk flink beschadigen.

De planeten lijken bijzonder weinig invloed uit te oefenen op het carrièrepad van de Leeuw. Jouw professionele situatie ziet er hierdoor dan ook vrij stabiel en gemoedelijk uit. Jij werkt dit jaar op je gemak verder en jij voelt dat jij (voor nu) gewoon precies op de goede plek zit.

“Jij krijgt de ruimte om opnieuw op te laden.”

Dit is bijzonder prettig nieuws Leeuw. De afgelopen jaren heb jij tijdens je werk namelijk nogal wat stress voor de kiezen gekregen. Deze periode van rust en stabiliteit geven jou de ruimte om weer opnieuw op te laden.

“Laat niet altijd direct het achterste van je tong zien.”

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan? Dan merk jij dat dit jou iets meer moeite kost als voorheen. Een leuke baan vinden is geen probleem. Een leuke baan krijgen is dat echter wel.

Hoe dat komt? Jij laat tijdens een sollicitatiegesprek iets te snel het achterste van je tong zien. Eerlijkheid siert je Leeuw – maar soms kun je bepaalde dingen beter op een andere manier verwoorden.

Ook financieel gezien voorspelt het jaar 2023 bijzonder goed uit te pakken voor de Leeuwen. De Leeuw ziet zijn of haar inkomsten toe nemen en, tegelijkertijd, zijn of haar lasten dalen. Dit is een mooi vooruitzicht Leeuw waar jij best even van mag genieten.

“Probeer niet alleen te sparen maar ook te genieten.”

Geld opzij zetten voor later is altijd een goed idee Leeuw. De kans is groot dat jij in de toekomst blij zult zijn met iedere cent die jij nu opzij zet.

Dat gezegd hebbende is het nu ook weer eens tijd geworden om jezelf iets te gunnen. Doordat jij jezelf de afgelopen jaren zoveel hebt ontzegd zal het universum jouw een financiële uitspatting echt niet kwalijk nemen.


Benieuwd wat 2023 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.