Jaarhoroscoop Vissen 2023

Lees nu de: Gratis jaarhoroscoop vissen 2024

“Jaarhoroscoop vissen 2023 – Een rustig maar ook een winstgevend jaar.”

Jaar horoscoop vissen

De jaarhoroscoop vissen 2023 voorspelt een rustig en winstgevend jaar te worden voor de vissen. Met name het eerste is opvallend. Vissen hebben normaal namelijk alles behalve een rustig leven.

Saai? Dat wordt 2023 echter zeer zeker niet. Met name op het sociale vlak is het universum de vis dit jaar namelijk bijzonder gunstig gezind.

“Jouw sociale leven komt weer tot bloei.”

Net als bij vele anderen is ook het sociale leven van de vis in voorgaande jaren (noodgedwongen) op een lager pitje komen te staan. De vis heeft hier flink onder geleden en heeft er alles voor over om deze geleden schade in 2023 in te halen. Goed nieuws vis! 2023 is het perfecte jaar om de schade weer een beetje in te halen.

“Ook jouw passie om te reizen laait weer op.”

De reislustige vis kan niet wachten om zijn of haar koffers te pakken in 2023. De drang om ‘weg te gaan’ is dit jaar zelfs groter als ooit tevoren. De jaarhoroscoop voorspelt dat vissen hiervoor dit jaar alle kansen zullen krijgen. Goed nieuws vissen! Pak de koffers maar alvast in.

Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop vissen 2023? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop vissen 2023: Algemeen
 Jaarhoroscoop vissen 2023: Liefde & Relaties
Horoscoop vissen 2023: Carrière
Horoscoop vissen 2023: Financiën


Jaar Horoscoop Algemeen

Zoals gezegd voorspelt de jaarhoroscoop vissen dat 2023 een rustig jaar gaat worden. Rust ervaren de vissen echter nergens zo sterk als innerlijk. De innerlijke rust van de vis is namelijk nog niet eerder zo aanwezig geweest als nu.

“Gebruik jouw innerlijke rust om te groeien.”

Doordat de vis dit jaar zoveel rust ervaart ziet hij of zij de kans om te werken aan persoonlijke groei. Grijp die kans vissen! Volg een studie, lees een boek en ga op avontuur. De kennis die jij nu opdoet zul jij in de toekomst gebruiken om anderen te inspireren.

“Tevredenheid is het kernwoord van de vissen in 2023.”

Deze innerlijke rust komt gepaard met een sterk gevoel van tevredenheid. Vissen zijn dit jaar namelijk op vrijwel alle vlakken best tevreden. Een leuke baan, een leuke (nieuwe) relatie, voldoende financiële middelen – de vis heeft eigenlijk niets te klagen.

Over het geheel genomen voorspelt 2023, ook op het gebied van de liefde, een goed jaar te zijn voor de vissen. Dat gezegd hebbende betekent goed, in dit geval, niet probleemloos.

De vis ziet dit jaar namelijk een aantal obstakels verschijnen op het liefdespad. Geen zorgen vis! Jij beschikt over alle middelen om deze obstakels te overwinnen.

“Er flink op los flirten is geen goed idee.”

De vissen zitten dit jaar vol energie en passie. Passie en energie zijn aantrekkelijk dus aandacht genoeg. Pas echter op vissen, een ogenschijnlijk onschuldige flirt kan verkeerd uitpakken dit jaar. Zeker wanneer het een flirt met een werk of opdrachtgever betreft.

“De gebonden vis moet extra alert zijn.”

Dit advies geeft de jaarhoroscoop aan alle vissen, maar de gebonden vissen in het bijzonder. Een simpele flirt kan er namelijk voor zorgen dat het vertrouwen van jouw partner grote schade oploopt.

Jaarhoroscoop single vissen:

Ben jij single en vis? Dan is de kans vrij groot dat jij het jaar ook als single afsluit. Negatief nieuws? Absoluut niet. Jij kiest hier namelijk zelf voor. Jij geniet van het leven en jij geniet van de aandacht die je hebt tijdens een date of tijdens het uitgaan. Settelen? Dat stel jij liever uit naar 2024.

“De ware liefde vinden is wel mogelijk.”

Dat gezegd hebbende zijn er in 2023 wel voldoende mogelijkheden voor de vis die oprecht zoekt naar een vaste relatie. Opvallend genoeg is de kans deze te vinden via een datingsite of app vrijwel nihil. De ware loop jij dit jaar eerder tegen het lijf tijdens een feestje, of verrassend genoeg, in de supermarkt.

Kleine tip voor de single vis: jij bevind jezelf dit jaar in vrijwel dezelfde positie als de single ram. Ontmoet jij tijdens een feestje een single ram? Dan zijn jullie een match made in heaven.

Jaarhoroscoop vissen in een relatie:

Ook voor de gebonden vissen voorspelt 2023 een mooi jaar te zullen zijn. Dat gezegd hebbende is het echter geen jaar zonder gevaar. Vissen bekijken het hele leven namelijk met een roze bril, dus ook de liefde.

Dat klinkt positief, maar dat is niet altijd het geval. Het risico bestaat namelijk dat vissen niet iedere (buitenechtelijke) verleiding kan weerstaan.

“Sta open voor de gevoelens van jouw partner.”

De vis viert het leven en gaat met blind vertrouwen iedere uitdaging aan. Geldt dit ook voor de partner van de vissen? Hierop is het antwoord vrijwel zeker een duidelijke ‘nee’. Probeer hier begrip voor op te brengen vis. Luister naar het gevoel van jouw partner en zet je volledig in om hier samen een middenweg in te vinden.

“Voel jij geen liefde meer? Wees dan eerlijk en spreek dit uit.”

De jaarhoroscoop van 2023 voorspelt dat een groot aantal vissen dit jaar het besluit neemt om hun relatie te beëindigen. De meest voorkomende reden hiervoor is dat de vis geen liefde meer voelt.

Pittig vis, zeker omdat jullie zoveel samen hebben opgebouwd. Samen praten en hulp zoeken is een absoluut een optie. Merk jij echter dat de liefde definitief is verdwenen? Houdt jouw partner dan niet aan het lijntje en hak de knoop door.

Over het geheel genomen voorspelt de jaarhoroscoop vissen 2023 een rustig jaar. Dat gezegd hebbende is dit niet van toepassing op het gebied van werk en carriere. Sterker nog, 2023 voorspelt, op werkgebied, zelfs een turbulent jaar te zijn voor de vissen.

“Uitstel is geen afstel vis.”

Deze turbulentie komt voor een groot deel vanuit de vissen zelf. In het verleden kozen de meeste vissen er namelijk voor om een carrièreswitch uit te stellen naar 2023. Nu 2023 is aangebroken voegen vrijwel alle vissen de daad bij het woord en gaan opzoek naar een nieuwe baan.

“Het universum steunt jouw keuze.”

Goed nieuws vissen. De sterren en het universum staan volledig aan jouw zijde wanneer jij besluit van baan te wisselen. Dit merk jij al snel doordat al vanaf het begin van het jaar de banen voor het oprapen lijken te liggen.

Zie jij een vacature die bij je past? Kom dan wel direct in actie. In 2023 is de concurrentie namelijk sneller en sterker als in voorgaande jaren.

Hoewel werk en financiën meestal hand in hand gaan is dat dit jaar minder het geval. Een nieuwe baan betekent immers niet altijd meer inkomen. Gelukkig hoeft dat geen probleem voor jou te zijn. Voor de perfecte baan ben jij immers best bereid iets van jouw luxe in te leveren. Zeker wanneer de baan gelijk staat aan meer vrijheid.

“Inleveren is vaak niet eens nodig.”

‘Iets inleveren’, vind jij zoals gezegd geen probleem. Maar dat gezegd hebbende zal dit bij de meeste vissens niet eens nodig zijn. Het merendeel behoudt, ook na een wisseling van baan, vrijwel hetzelfde inkomen.

“Financiële problemen worden niet voorspelt.”

Stabiliteit is dit jaar het kernwoord op financieel gebied. De afgelopen jaren wist jij jouw budget namelijk perfect te bewaken en die lijn zet jij door. Grote financiële problemen lijken om die reden dan ook niet aan de orde te komen in 2023.


Benieuwd wat 2023 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.