De Alligator als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de alligator als krachtdier:

“De Alligator als krachtdier heeft als boodschap; Een periode van je leven wordt afgesloten en je staat aan het begin van iets nieuws.”

De Alligator als krachtdier

Wanneer de Alligator verschijnt als krachtdier dan kun je ervan uitgaan dat er een periode van groei en vernieuwing aanbreekt in je leven.

Dit ‘nieuwe’ leven komt gepaard met ontzettend veel verandering, en dat zal even wennen zijn. De Alligator adviseert je daarom om jezelf de tijd te gunnen om alle verandering, op je gemak, te integreren in je leven.

Met andere woorden, probeer in balans te blijven terwijl je door deze periode heen zwemt.

“Kun jij jouw tempo misschien iets verhogen?”

Een andere mogelijke betekenis van de alligator als krachtdier is dat deze je laat weten dat je de laatste tijd (iets te snel) tevreden bent geweest.

Dat is op zich goed! Want de dingen gaan ook vooruit. Maar snel? Dat gaat het niet. Het Universum laat je, om die reden, weten dat het tijd is geworden om de boel een beetje op te schudden en vol gas te geven.

“Ga actief opzoek naar mogelijkheden om jouw kennis te vergroten.”

De Alligator verschijnt daarnaast regelmatig als krachtkaart om ons eraan te herinneren op zoek te gaan naar mogelijkheden om nieuwe kennis en wijsheid tot ons te nemen.

Dit krachtdier vertegenwoordigt tot slot alle creatieve krachten van de wereld, inclusief de woede en wreedheid van de oerenergie van reptielen.

“De betekenis van een Alligator droom is vaak positief.”

Heb jij gedroomd over een Alligator? Dan staat deze droom meestal symbool voor vrijheid, verborgen kracht en macht. In een mooie droom zijn dit hoogstwaarschijnlijk symbolen van jouw eigen kwaliteiten. In een nachtmerrie is de betekenis van deze waarden meestal omgedraaid.


Benieuwd naar de betekenis van meer waterdieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Waterdieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.