De Antilope als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de antilope als krachtdier:

“Wanneer de Antilope als krachtdier verschijnt, of gebruikt wordt als Totemdier dan staat deze vrijwel altijd symbool voor; Actie!“

Antilope als Krachtdier

Ontmoet jij de antilope als krachtdier? Dan is het nu tijd geworden om in actie te komen! Jij bent, op jouw levenspad, aangekomen bij een splitsing en, welke kant jij ook kiest, jij gaat een nieuw pad bewandelen.

De Antilope helpt je om zo goed mogelijk gebruik te maken van jouw scherpe gezichtsvermogen zodat jij de weg weet te vinden op dit nieuwe pad.

Naast het bovenstaande vraagt ​​de Antilope ons ook ​​om ons te concentreren op de liefde en overvloed in ons leven. Dit is er veel meer dan je denkt, dus pas jouw waarneming hier op aan.

“Blijf niet wachten op het moment dat jouw dromen uitkomen.”

De Antilope moedigt je aan om te stoppen met wachten tot je dromen uitkomen. Net als de Duif zegt ook de Antilope dat jij alles kunt krijgen wat jij wilt – maar daarvoor moet je wel eerst zelf in actie komen. Onderneem concrete stappen en begin vandaag direct te werken aan jouw gedroomde toekomst.

“Zie jij de antilope niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?”

Heb jij een Antilope ontmoet in een droom? Dan betekent dit dat er veel energie nodig is om jouw hoogste ambities te verwezenlijken. Pak daarom eerst wat rust zodat jij vervolgens vol energie kunt werken naar het bereiken van jouw doelen. Jouw doelen zijn zoals je weet immers bereikbaar.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.