De Eekhoorn als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de eekhoorn als krachtdier:

“Verschijnt de Eekhoorn als krachtdier? Dan is de boodschap meestal dat het tijd is geworden om plezier te hebben.”

Eekhoorn als krachtdier

Verschijnt de eekhoorn als krachtdier? Dan is dit vrijwel nooit zonder een goede reden.

Wij mensen hebben het vaak druk. Te druk. En naarmate de jaren vorderen beginnen wij het leven steeds serieuzer te nemen. Hierdoor vergeten wij regelmatig dat ook ‘spelen’ een essentieel onderdeel uitmaakt van een bijzonder gelukkig leven.

Aan de andere kant kan het verschijnen van de Eekhoorn ook betekenen dat we naar praktische zaken moeten kijken, zoals pensioen, verzekering of zelfs eenvoudige klusjes in huis. Dit Krachtdier leert tenslotte dat voorbereiding op de toekomst een must is.

“Bezit is ballast – bedenk dus goed welke spullen jouw echt gelukkig maken.”

Tot slot adviseert de Eekhoorn ons ook dat het goed is om kritisch te kijken naar de spullen die wij om ons heen verzameld hebben.

Zoals het gezegde luidt; “Bezit is ballast”. Waak er daarom voor dat jij jezelf niet begraaft in spullen die geen waarde meer voor jou hebben.

“De betekenis van een eekhoorn wanneer deze verschijnt in een droom?”

Heb jij over een Eekhoorn gedroomd? Dan is dit vaak een voorteken van een meevaller die op je pad komt. Heb jij de Eekhoorn tijdens jouw droom iets te eten gegeven? Dan symboliseert deze droom dat jij heel veel te delen hebt. Denk hierbij niet alleen aan geld, eten of spullen maar ook aan bijvoorbeeld liefde.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.