De Goudvis als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de goudvis als krachtdier:

“Verschijnt de Goudvis als krachtdier? Dan kun je dit zien als teken dat jij de gave bezit die je instaat stelt om rijkdom in je leven te creëren.” 

Goudvis als Krachtdier

De goudvis als krachtdier zwemt, vrijwel altijd, je leven in op het moment dat ‘alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen’.

De komst van de Goudvis kun jij daarom beschouwen als een zeer positief teken. Succes ligt, op dit moment, binnen handbereik en alles wat jij aanraakt verandert in goud.

Wordt jij geconfronteerd met tegenslagen?

Geen probleem. Jij kunt, op dit moment, alles aan! Je denkt nu immers niet in problemen maar juist in oplossingen.

Lijkt een berg te hoog? Of voelt de oplossing die jij kunt bedenken voor een probleem als een brug te ver? Ook dat is prima. Jij voelt feilloos aan wanneer het tijd is geworden om in actie te komen.

“Jij voelt ook aan wanneer je beter even niets kunt doen.”

Het tegenovergestelde is echter ook waar.

Jij ziet ook namelijk ook wanneer het tijd is geworden om een stap terug te zetten. Soms verdwijnen problemen en obstakels immers vanzelf. Geduld is in dit geval dan ook zeker een schone taak.

Is de Goudvis aan jou verschenen in een droom?

Dan kun jij dit zien als teken dat jij jouw trots en ego nu even opzij moet zetten.

Het behoud van vriendschappen en relaties weegt op dit moment zwaarder dan persoonlijke trots. Ben jij op dit moment betrokken in een klein conflict? Denk dan goed na of het niet verstandiger is om de ander gelijk te geven zodat de vrede bewaard blijft.


Benieuwd naar de betekenis van meer waterdieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Waterdieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.