De Havik als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de havik als krachtdier:

“De Havik als krachtdier nodigt je uit om jezelf te focussen op dagelijkse activiteiten.” 

De Havik als krachtdierVerschijnt de Havik als krachtdier? Vermijd dan afleiding en concentreer je op de taak die voor je ligt.

De Havik verschijnt, als krachtdier, wanneer het verstandig is om jouw huidige situatie vanuit een hoger perspectief te bekijken.

Zet even een stapje terug en maak gebruik van de kracht van observatie zodat jij jezelf opnieuw kunt focussen op de taak die voorhanden is.

“De Havik vertegenwoordigd de kracht van visie.”

Naast observatie en focus wordt de Havik ook geassocieerd met de kracht van visie.

Verschijnt de Havik aan jou als krachtdier? Dan heb jij (of ontwikkel jij) het vermogen om helder te zien en soms zelfs de gave om visioenen te hebben.

De Havik verschijnt tot slaat vaak aan mensen die bezig zijn met het ontwikkelen van hun spirituele bewustzijn.

Net zoals de havik op grote afstand de wereld tot in detail kan zien, bezit ook jij de kracht om waar te nemen wat anderen niet zien. De Havik moedigt je aan om deze kracht te gebruiken om jouw leven, of het leven van de mensen om je heen, positief te beïnvloeden.

“De betekenis van een Havik droom?”

Heb jij gedroomd over een Havik? Dan is dit vaak een teken dat jij onbewust bezorgd bent dat iemand je bedriegt. Het kan echter ook betekenen dat jij je ‘in het algemeen’ een beetje in de maling genomen voelt. Luister naar het advies van de Havik en houdt  de situatie goed  in de gaten.


Benieuwd naar de betekenis van meer lucht dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Lucht dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.