De Hond als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de hond als krachtdier:

Verschijnt een hond als krachtdier? Dan is er goed nieuws. Honden zijn stabiele, loyale en betrouwbare dieren. List en bedrog? Dat kennen deze trouwe viervoeters niet.

De hond als krachtdier

Verschijnt de Hond als krachtdier terwijl jij worstelt met problemen op het emotionele vlak? Dan betekent de Hond, als krachtdier, vrijwel altijd dat jij het gevoel hebt dat de mensen om je heen je in de steek hebben gelaten of niet hun deel van ‘het werk’ doen.

Lag jouw focus, tijdens het trekken van deze krachtdier kaart, bij een bepaald persoon? Dan is de boodschap van de Hond dat jij te maken hebt met een nauwkeurig, loyaal en trouw persoon.

“Het kan ook zijn dat de boodschap over persoonlijke problemen gaat”

Als alternatieve betekenis staat deze kaart op het persoonlijke vlak voor problemen die jij ondervindt bij het aanpassen aan een nieuwe levensomstandigheid of baan.

Komt dit misschien omdat jij nog teveel loyaliteit voelt naar de mensen die jij achter hebt moeten laten. Of ben jij misschien nog te veel bezig met vorige baan, man, vrouw, of andere rol die jij in de huidige leven dagelijkst vervult.

“Zie jij de hond niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?”

Heb jij gedroomd over een Hond? Dan is dit vrijwel altijd een positief teken aangezien het aangeeft dat jij een loyale en betrouwbare partner, vriend of familielid bent.

Rent de hond bij jou vandaan tijdens jouw droom? Dan kan dit ook een teken zijn dat jij je alleen gelaten voelt of een gevoel van veiligheid mist.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.