De Kat als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de kat als krachtdier:

“De wijsheid van katten is eindeloos en vertelt ons iets over timing, in actie komen, moed en de kracht om het onbekende te verkennen.”

De kat als krachtdier

Verschijnt de Kat als krachtdier? Dan wordt jij allereerst aangemoedigd om ​​balans te vinden tussen onafhankelijkheid en tijd van samenzijn.

In deze moderne wereld is het soms lastig om ‘echt’ tijd aan jezelf te besteden. Deze tijd heb jij echter wel nodig om tot rust te komen en op te laden. De Kat geeft je de tip, hoe lastig ook, om toch echt meer tijd aan jezelf te besteden. 

De Kat leert ons ook problemen aan te pakken met geduld, vertrouwen en een goed gevoel voor timing. Leer van de Kat hoe jij stil kunt blijven en eerst te observeren voordat jij in actie komt. Of in andere woorden; Kom pas in actie wanneer de tijd rijp is, zodat je op het juiste moment in staat bent om je doel te bereiken en je energie te behouden.

“Zie jij de kat niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?”

Heb jij een Kat ontmoet in een droom? Probeer je dan te herinneren of deze Kat en volwassen Kat was of een kitten.

Droomde jij over een volwassen Kat? Dan geeft deze droom aan dat jij angst gevoelens ervaart ten aanzien van mensen die (gevoelsmatig) boven je staan. Hierbij kun je denken aan een bijv. een leidinggevende maar ook aan mensen die jouw een minderwaardig gevoel bezorgen.

Was de Kat uit jouw droom een Kitten? Dan betekent dit dat jij wordt aangemoedigd om opnieuw in contact te komen met het kind in jezelf.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.