De Kip als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de kip als krachtdier:

“De Kip nodigt je uit om jouw eigen gewoontes, gedachten en handelen te evalueren en deze eens goed onder de loep te nemen.”

Kip als krachtdier

Is de Kip verschenen als krachtdier? Dan is dit een signaal dat het tijd is geworden voor een interne zelfevaluatie.

De Kip, als krachtdier, geeft het advies om niet stil te blijven staan bij de oppervlakte van jouw emoties. In plaats daarvan moedigt de Kip je juist aan om dieper door te graven zodat jij kunt zien wat er onder deze oppervlakkige emoties verborgen ligt.

“Handel jij vanuit je verstand of vanuit je hart?”

De belangrijkste vraag die de Kip je stelt; Handel jij vanuit je hart? Of beweeg jij voornamelijk mee met de waan van de dag?

Is dat laatste op jou van toepassing? Dan adviseert de Kip je om een ​​stap terug te doen en even tot rust te komen. Is dat gelukt? Bedenk dan voor jezelf hoe jij ‘echt’ wilt leven en het leven niet aan je voorbij te laten gaan als een Kip zonder kop.

“De betekenis van een ‘kippen droom.”

Heb jij gedroomd over één of meerdere kippen? Dan is dit vaak een teken dat jij je zorgen maakt over wat anderen over jou, achter je rug om, zeggen. Een alternatieve betekenis kan zijn dat jij jezelf schuldig voelt over een roddel die jij hebt gehoord of door hebt verteld. De oplossing is simpel; Roddel niet over een ander en confronteer anderen op hun roddelachtige gedrag.


Benieuwd naar de betekenis van meer lucht dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Lucht dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.