De Kraai als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de kraai als krachtdier:

“De kraai als krachtdier wordt vaak geassocieerd met levensmysteries en magie.”

De Kraai als krachtdier

Is de kraai als krachtdier aan jou verschenen? Maak je dan vooral geen zorgen.

Hoewel de meeste mensen een tikje angstig worden wanneer de Kraai verschijnt. Deze vogel wordt immers vaak gezien als een negatief voorteken. Is dat zeker niet altijd nodig.

Oke, de Kraai heeft absoluut een donkere kant (net als ieder mens) maar zijn slechte naam is echter onterecht. De betekenissen van de Kraai, als krachtdier, zijn namelijk voornamelijk positief.

Zo ligt de kracht van de Kraai als krachtdier bijvoorbeeld in het verschaffen van inzicht. De Kraai voorziet jou daarnaast ook graag van de middelen ter ondersteuning van intenties. Verschijnt de Kraai? Dan is dit meestal een teken van geluk.

“Komt de kraai op jouw pad terwijl jij bezig bent jezelf spiritueel te ontwikkelen?”

Komt de Kraai op jouw pad terwijl jij op zoek bent naar een spirituele gids? Dan zal de kraai je begeleiden bij het in contact komen met levensmysteries. De Kraai zal je daarbij helpen door je te ondersteunen tijdens de ontwikkeling van jouw vermogen om subtiele verschuivingen in energie (in jezelf en in je omgeving) waar te nemen.

Zoals gezegd heeft de Kraai ook een donkere kant. De Kraai wordt namelijk ook geassocieerd met het archetype van de bedrieger; wees je hier bewust! Want niet alles is wat het lijkt.

Zie jij de Kraai niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?

Heb jij gedroomd over een zwarte kraai die luid naar je riep? Dan staat de Kraai erop dat je aandacht besteedt aan je omgeving. Er is namelijk iets in je leven dat je mist, of jij hebt wellicht een waardevolle les vergeten.

Kun jij niet direct bedenken wat dit kan zijn? Dan is het een uitstekend idee om dit via meditatie aandachtiger te onderzoeken.


Benieuwd naar de betekenis van meer lucht dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Lucht dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.