De Krab als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de krab als krachtdier:

“De Krab staat als krachtdier symbool voor het loslaten van de gebaande paden.”

Krab als krachtdier

Wanneer de Krab als krachtdier je leven binnen ‘schuift’ herinnert hij je eraan dat niet alle wegen rechtstreeks naar je persoonlijke doelen leiden.

Met andere woorden; Soms moet jij een ‘zijstapje’ zetten om je doel te bereiken.

De Krab adviseert je daarnaast om niet altijd ‘zo direct’ tegen de mensen om je heen te zijn. Ook jij hebt immers mensen om je heen nodig om te groeien – en soms is het nu eenmaal verstandig om niet overal direct (vel) op te reageren.

“Soms is het nodig om flexibel te zijn.”

De Krab is tot slot een van de meest flexibele zeedieren. Hoewel de krab het grootste deel van zijn tijd in de oceanen doorbrengt, kan hij ook in zoet water, op het land en zelfs in de zee leven.

Wat wij hiervan kunnen leren? Dat is dat het soms nodig is om je flexibel op te stellen en je aan te passen aan de situatie waarin jij je op dit moment bevindt.

Heb jij over een krab gedroomd?

Dan kan dit betekenen dat jouw doorzettingsvermogen en vasthoudendheid vruchten afwerpen. Overvloed en succes zijn nabij.

Droom jij regelmatig over een krab? Dan kan deze droom ook betekenen dat jij je aan ongezonde emoties vasthoudt.

Het is goed om jezelf toe te staan om angst te ‘voelen’. Jij hebt kunt deze angst namelijk pas loslaten wanneer jij hem onder ogen bent gekomen.


Benieuwd naar de betekenis van meer waterdieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Waterdieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.