De Leeuw als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de leeuw als krachtdier:

“De Leeuw als krachtdier, wordt over het algemeen geassocieerd met persoonlijke kracht.”

De Leeuw als krachtdier

Wanneer de Leeuw als krachtdier aan jou verschijnt dan kun jij dit zien als een positieve weergave van je zelfvertrouwen en/of van jouw persoonlijke kracht.

Zit jij goed in je vel wanneer de Leeuw verschijnt? Dan is de Leeuwen krachtdierkaart een teken dat je innerlijke zelf naar de oppervlakte stijgt. Goed nieuws want de Leeuw voorspelt in dat geval dat jouw toekomst er rooskleurig uitziet.

Zit jij minder goed in je vel? En is de Leeuw aan je verschenen als krachtdier? Ook dan is dit een positief teken. De Leeuw voorspelt in dit geval namelijk dat jij op zult staan uit de schaduw van de nacht.

De Leeuw staat jou in beiden gevallen graag bij als spirituele gids die je begeleid naar de (spreekwoordelijke) plek waar jij het liefst wilt zijn.

“Ben jij een leidinggevende? Blijf dan alert.”

Heb jij een leidinggevende functie en verschijnt de leeuw? Dan is het goed om alert te blijven. De leeuw kan in dit geval namelijk worden gezien als een weerspiegeling van jouw vermogen om anderen te leiden. Echter, en dat is minder prettig, geeft het ook aan dat jij de neiging hebt om anderen te domineren.

“Zie jij de leeuw niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?”

Heb jij een Leeuw ontmoet tijdens een droom? Dan betekend deze droom dat jij je onzekerder voelt dan nodig is. Jij bent machtiger dan je denkt en hebt veel meer invloed op anderen dan je denkt.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.