De Octopus als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de octopus als krachtdier:

“De Octopus staat als krachtdier symbool voor ‘het opgaan in de massa’ en je ware ik even op pauze zetten.”

De ocptopus als krachtdier

Wanneer de Octopus aan je verschijnt als krachtdier is haar boodschap aan jou; Probeer jezelf te camoufleren en onder de radar te vliegen zodat jij krijgt waar jij naar verlangd.

Met andere woorden, blijf doen wat je doet maar zorg ervoor dat jij niet opvalt terwijl je het doet. Straks, wanneer jij zeker weet dat jij je jouw doel zult bereiken, kun jij altijd nog het achterste van je tong laten zien.

“Soms is het nodig om jezelf even anders voor te doen.”

De aanwezigheid van de Octopus kan ook betekenen dat jij je op dit moment (tijdelijk) anders voor moet doen dan je bent.

Dit klinkt negatief, maar soms zijn er situaties te bedenken waarin het beter is dat jij jezelf ‘sterker’ of ‘beter’ voordoet dan dat jij je voelt om anderen te beschermen.

“Soms is het beter om de strijd te vermijden.”

Heb jij over een Octopus gedroomd? Dan is de boodschap aan jou helder namelijk;

“Jij kunt nu beter even meegaan met de massa.” Ga de strijd vooral niet aan want jij zult deze strijd, op dit moment, vrijwel zeker verliezen.

Droom jij regelmatig over een octopus?

Dan kan dit ook een signaal zijn dat jij te vaak teveel tegelijkertijd moet doen.

Jij voelt je zelfs min of meer gedwongen in de rol van multitasker. Probeer, daar waar mogelijk, taken van je schouders te laten glijden. Jij kunt veel, maar ook jij kunt helaas niet alles en zeker niet alles tegelijkertijd.


Benieuwd naar de betekenis van meer waterdieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Waterdieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.