De Orka als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de orka als krachtdier:

“De Orka staat als krachtdier symbool voor het contact met je innerlijke zelf.”

De Orka als krachtdier

Verschijnt de orka aan jou als krachtdier? Dan betekent dit meestal dat het tijd is geworden om (opnieuw) met jezelf in contact te komen.

Dit kun je bijvoorbeeld doen door te mediteren, yoga uit te oefenen of door jezelf een periode af te zonderen van de wereld.

Jij lijkt het contact met jezelf verloren te zijn. Hierdoor sta jij teveel open voor de gedachten, meningen en kritieken van anderen. Dat is zonde! Jij bent namelijk veel meer waard dan wat de mening van anderen je wijs proberen te maken.

“Jij bent instaat om een beter leven voor jezelf te creëren.” 

De boodschap van de Orka? Alle kennis die je nodig hebt voor het creëren van een beter leven zit in jezelf – in je ziel.

Net als bij de Zeemeeuw, geeft ook de Orka aan dat het belangrijk is om op je instincten te vertrouwen. Hierin schuilt namelijk jouw kracht.

Is een Orka aan jou verschenen in een droom?

Dan geeft dit aan dat jij socialer of mondiger moet worden om optimaal te functioneren. Met andere woorden, zeg wat je echt denkt.

Als alternatief kan de droom ook spirituele begeleiding symboliseren. In dit geval is de droom een visioen welke je laat weten dat je klaar bent om je emoties onder ogen te zien.

Het is essentieel om te beseffen dat de beste manier om met deze emoties om te gaan is door de verbinding te maken tussen jouw bewuste en onderbewuste zelf.


Benieuwd naar de betekenis van meer waterdieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Waterdieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.