De Pinguïn als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de pinguïn als krachtdier:

“De belangrijkste boodschap van de Pinguïn is dat grote doorbraken meestal direct volgen op een periode van complete chaos.”

Pinguïn als krachtdierVerschijnt de Pinguïn als krachtdier aan jou? Dan is dit vaak om jou eraan te herinneren dat, hoewel de dingen op dit moment misschien chaotisch lijken, er een duidelijke orde is in deze chaos.

Een belangrijke boodschap van de Pinguïn? Dat is dat het belangrijk is om je te beseffen dat je voortdurend vooruit moet blijven kijken, en vol moet blijven houden, om te bereiken wat je wilt.

“Jij kunt bijna iedere situatie zelf veranderen.”

De Pinguïn wilt je helpen herinneren dat jij, op elk moment, vrijwel iedere situatie kunt veranderen.

Blijf ‘gewoon’ flexibel en blijf ‘gewoon’ jezelf. Flexibiliteit en authenticiteit zijn de belangrijkste ingrediënten van vooruitgang.

Natuurlijk gaat dit niet op wanneer jij wordt getroffen door ziekte of andere ernstige invloeden waar jij geen invloed op hebt. In deze situatie staat de pinguïn graag aan jouw zijde om je te steunen en te helpen; ‘de moed erin te houden’.

Is een Pinguïn aan jou verschenen in een droom?

Dan betekent dit dat jij wordt tegengehouden door jouw eigen emoties of door een negatieve situatie.

Probeer je hiervan bewust te zijn. Het is immers zonde om jezelf, ook al is het onbewust, tegen te werken. Jouw eigen gevoelens en emoties onderzoeken is sowieso een betekenis die vaak hoort bij een Pinguïn droom. Zijn problemen wel echt zo groot als ze aanvoelen? Dat is de vraag die de Pinguïn je graag zou willen stellen.


Benieuwd naar de betekenis van meer waterdieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Waterdieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.