De Prairiehond als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de prairiehond als krachtdier:

“De Prairiehond als krachtdier komt op je pad op het moment waarop jij de behoefte voelt om je terug te trekken.”

De Prairiehond als krachtdier

De Prairiehond als krachtdier is een interessante verschijning.

Prairiehonden zijn experts wanneer het aankomt op verstoppen en terugtrekken. Komt een Prairiehond in moeilijkheden? Of ziet hij geen andere optie dan vluchten? Dan gaat de Prairiehond ondergronds en trekt zich terug in de veiligheid van de aarde, waar het aantal ontsnappingsroutes oneindig is.

“De Prairiehond weet precies wanneer hij zich terug moet trekken.”

Een Prairiehond weet van nature wanneer hij vooruit moet gaan of zich juist terug moet trekken. Zijn boodschap aan jou? Dat is om zelf ook uit te vinden welke richting jij nu het beste op kunt gaan.

Begint de stress van het leven je te overweldigen? Dan is dit het signaal dat het tijd is om je terug te trekken. Neem wat tijd voor jezelf en laat het leven je niet in een hoekje drijven.

“Soms is het goed om je even helemaal af te sluiten.”

De Prairiehond moedigt je ook aan om jezelf even een periode af te sluiten van de wereld om je heen. Probeer even letterlijk te ontsnappen uit jouw dagelijkse routine en jezelf los te maken van jouw dagelijkse bezigheden. Jij hebt dit af en toe nodig om op te laden en op kracht te komen.

Ben jij niet in staat bent om je leven een tijdje letterlijk los te te laten? Dan is het advies jezelf even figuurlijk terug te trekken zodat jij in jezelf de stilte kunt (her)vinden. Meditatie of yoga zijn beiden goede middelen om dit doel te bereiken.

“Zie jij de prairiehond niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?”

Heb jij gedroomd over een Prairiehond? Dan is dit vaak om jou eraan te herinneren dat jouw kracht ligt in het feit dat jij anders bent dan andere mensen. Geef mensen geen kans om jouw kracht te stelen. Hoe jij dit het beste kunt doen? Door jezelf vooral niet aan te passen aan de massa.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.