De Raaf als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de raaf als krachtdier:

“Wanneer de Raaf je leven binnenvliegt, betekent dit dat er magie in het spel is. Daarnaast representeert de Raaf ook dat jij je bevindt op ‘de juiste plaats’ op het juiste moment’ – ook wanneer jij dit zelf nog niet ziet.”

De Raaf als krachtdier

De Raaf als krachtdier ontsteekt de vlam van magie waardoor het één wordt met onze intenties en wil.

Het verschijnen van de Raaf dient als signaal dat er nu grote veranderingen mogelijk zijn en dat dromen werkelijkheid kunnen worden.

De Raaf neemt je mee naar de donkere hoeken van je innerlijke zelf. Hij toont hier welke conflicten diep van binnen begraven liggen. Maar dat gelukkig niet alleen. Hij opent tegelijkertijd ook de deur naar de diepste kracht van genezing die je binnen in jezelf kunt vinden.

De Raaf is, als krachtdier, tot slot ook de bewaker van synchroniciteit. De Raaf is een meester in het buigen en vouwen van tijd en ruimte. Wat dit voor jou betekent op dit moment? Dat is dat jij je nu precies op de juiste plaats op het juiste moment bevindt.

“Komt er tijdens  jouw dagelijkse leven vaak een raaf op je pad?”

Kom jij een Raaf tegen in het dagelijkse leven? Weet dan dat alle dingen voor je op hun plaats vallen. Let, nadat je de Raaf hebt gespot, goed op de mensen die je ontmoet. Een van de mensen die je ontmoet kan door de Raaf gestuurd zijn om inzicht, kennis en begeleiding te bieden.

Zie jij de Raaf niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?

Maak je dan geen zorgen. Hoewel de raaf vaak wordt gezien als een voorbode van dood en verderf betekend een ‘raven droom’ vrijwel altijd dat het tijd is geworden om te breken met iets of iemand.


Benieuwd naar de betekenis van meer lucht dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Lucht dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.