De Uil als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de Uil als krachtdier:

“De Uil als krachtdier ziet in het donker en, op zijn eigen manier, helpt hij jou ook weer het licht te zien.”

De Uil als Krachtdier

De Uil als krachtdier staat, voornamelijk in het teken van ‘zien’.

Zo helpt de Uil je bijvoorbeeld om voorbij de sluier van bedrog en illusie te kijken zodat jj kunt zien wat er voor jou verborgen wordt gehouden.

De Uil symboliseert ook het vermogen om illusies te doorbreken en de echte betekenis van iemands actie of gemoedstoestand te zien.

Is de uil aan jou verschenen als krachtdier? Luister dan goed en let op de subtiele tekens die jij om je heen kunt zien. De uil zal je helpen om te zien wat normaliter onopgemerkt blijft, maar nu van groot belang is.

“Leer te observeren – dat is de belangrijkste boodschap van de uil.” 

Het leven gaat razend snel aan ons voorbij. Het is daardoor niet verwonderlijk dat soms de schoonheid van het leven onopgemerkt aan ons voorbij gaat. 

De uil geeft je het advies om jezelf af en toe af te zonderen van de wereld. Kom even tot rust, vindt jezelf en vindt bovenal de schoonheid van de wereld om je heen weer terug.

Zie jij de uil niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?

Heb jij een Uil ontmoet tijdens een droom? Dan kun jij dit zien als een boodschap vanuit jouw innerlijke zelf dat ‘iets’ niet goed voelt.

Misschien kun jij niet direct de vinger leggen op wat dat ‘iets’ precies is. De Uil moedigt jou in dat geval aan om bewust op zoek te gaan naar de bron van jouw innerlijke onrust.


Benieuwd naar de betekenis van meer lucht dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Lucht dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.