De Wasbeer als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de wasbeer als krachtdier:

“De wasbeer als krachtdier leert ons naar het complete plaatje te kijken en niet alleen te zien wat we willen zien.”

Wasbeer als Krachtdier

Wanneer jij de wasbeer als krachtdier ontmoet is het is belangrijk om te onthouden dat niemand precies is wat hij of zij lijkt.

Het masker van dit krachtdier staat symbool voor het vermogen van de mens om zich in verschillende situaties aan te passen of van vorm te veranderen.

“Wat wordt er achter maskers verborgen gehouden?”

Deze kaart vertelt meestal iets over de mensen om ons heen, maar het kan ook over ons persoonlijk gaan. Verborgen achter een masker kan immers ieder persoon iemand of ‘iets’ anders worden.

Zet jij het masker zelf op? Dan kan het masker je helpen om te veranderen van ‘wie en wat je bent’ naar ‘wie en wat je wilt zijn’. Zorg er echter altijd voor dat jij je bewust blijft van het masker dat je draagt. De persoon die jij uitdraagt te zijn is immers niet altijd gelijk aan de persoon die jij diep van binnen echt bent.

“Zie jij de wasbeer niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?”

Heb jij gedroomd over een Wasbeer? Dan is dit vaak een teken dat jij niet helemaal eerlijk bent tegen jezelf. Kan het zijn dat jij jezelf voor iets wijs probeert te maken? Weet jij zeker dat dit niet op jou van toepassing is? Dan kan het zijn dat de alternatieve betekenis van een Wasbeer droom op jou van toepassing is namelijk; “Jij voelt je niet veilig in jouw huidige situatie”.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.