De Wezel als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de wezel als krachtdier:

“Verschijnt de wezel als krachtkaart? Pas dan op voor wie of wat jij niet (direct) kunt zien.”

De wezel als krachtdier

De Wezel als krachtdier staat symbool om zijn slinkse onopvallendheid.

Een Wezel heeft immers het vermogen om dichtbij te komen zonder opgemerkt te worden. In zijn onopvallendheid ligt ook zijn kracht. De Wezel heeft hierdoor namelijk het vermogen om veel meer te zien dan andere wezens in het dierenrijk. 

“Vaak is het verschijnen van de wezel een waarschuwing.”

Meestal kan het verschijnen van de krachtkaart van de Wezel gezien worden als waarschuwing dat iemand niet is wie hij of zij lijkt te zijn. Ondanks dat kan deze kaart ook een persoonlijke boodschap zijn. In dit geval moedigt de Wezel je aan om jezelf in stilte terug te trekken en, als een detective, te onderzoeken of jij het pad volgt van de persoon die jij diep van binnen oprecht wilt zijn.

“Zie jij de wezel niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?”

Heb jij een Wezel ontmoet in een droom? Probeer dan te achterhalen of deze Wezel vriendelijk of vijandig op jou is overgekomen. Een vijandige Wezel betekent dat er iemand in jouw omgeving is die je niet kunt vertrouwen.

Was de Wezel uit jouw droom vriendelijk? Dan betekent dit dat jij wordt aangemoedigd om meer vertrouwen te hebben in de mensen om je heen. Een beetje terughoudenheid is nooit verkeerd. Pas alleen op dat wantrouwen niet je tweede natuur wordt – er zijn immers ook goede mensen (net als jij).


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.