De Wolf als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de wolf als krachtdier:

“Verschijnt de Wolf als krachtdier in je leven verschijnt? Luister dan extra goed naar wat jouw intuïtie je vertelt.”

De Wolf als Krachtdier

De wolf als krachtdier staat symbool voor instinct, intelligentie, verlangen naar vrijheid en bewustzijn.

Daarnaast kan de Wolf ook symbool staan ​​voor angst om bedreigd te worden en gebrek aan vertrouwen. Deze twee betekenissen lijken erg ver uit elkaar te liggen, wat klopt, maar dat heeft een reden. De Wolf staat namelijk allereerst en bovenal symbool voor Instinct.

De Wolf moedigt je daarom dan ook aan om te vertrouwen op jouw eigen instinct. Voelt iets goed, of voelt iets juist slecht? Handel hier dan naar en luister naar je gevoel.

“De wolf herinnert ons eraan dat wij allemaal een dierlijke kant hebben.”

De betekenis van de wolf als krachtdier gaat verder. De Wolf helpt ons namelijk ook te herinneren dat, hoewel wij onszelf zien als welgemanierde en intelligente mensen, wij allemaal diep van binnen een dierlijke kant hebben. Natuurlijk is het goed om jezelf ‘in toom te houden’. Dat gezegd hebbende is het echter ook goed om af en toe even flink de beest uit te hangen.

“De betekenis van een wolf wanneer deze verschijnt in een droom?”

Droom  jij regelmatig  over een wolf? Dan heeft dit vak de volgende betekenis; Wanneer jij droomt over een Wolf, symboliseert deze droom overleving, schoonheid, eenzaamheid, mysterie, zelfvertrouwen en trots. Deze droom betekent dat jij je kalmte kunt bewaren in verschillende sociale omstandigheden en gemakkelijk en elegant in elke situatie kunt opgaan.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.