De Zalm als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de zalm als krachtdier:

“De Zalm als krachtdier staat symbool voor ‘het volgen van je eigen weg’ en voor ‘niet bang zijn tegen de stroom in te zwemmen.’”

Zalm als krachtdier

Wanneer de Zalm als krachtdier je leven binnen zwemt herinnert deze je eraan dat je soms tegen de stroom in moet zwemmen en jij jezelf moet onderscheiden.

Ga niet zomaar met de stroom mee. Volg je intuïtie en vertrouw op instinct, zeker wanneer iets niet goed voelt.

Het feit dat ‘anderen mensen het ook zo doen’, zegt niets. Ook grote groepen mensen kunnen immers het verkeerde besluit nemen.

“Kom voor jezelf op en vecht voor wat belangrijk voor je is.”

De Zalm raad je daarnaast aan om te vechten voor de dingen die voor jou waardevol zijn in het leven.

Zit jij vast en/of voel jij je opgesloten in een situatie? Geef dan vooral niet op. Blijf werken aan je doelen en vertrouw erop dat jij de kracht bezit die nodig is om je doelen te bereiken.

“Vertrouw niet altijd blind op je gevoelens.”

Tot slot herinnert de Zalm je eraan dat je niet altijd blind op je gevoelens kunt vertrouwen.

In sommige situaties is het mogelijk dat jouw emoties het probleem dat je probeert op te lossen juist groter maakt. Het advies van de Zalm? Neem de tijd om je los te maken van gevoelens en bevrijd jezelf uit de situatie die jou gevoelsmatig gevangen houdt.

Heb jij een zalm in een droom ontmoet?

Wanneer je droomt over een Zalm dan vertegenwoordigt deze droom vastberadenheid, kracht en wijsheid.

Droom jij echter van een zalm die stroomafwaarts zwemt? Dan geeft dit aan dat jij je dromen de rug toekeert en het opgeeft net voordat succes binnen handbereik is.


Benieuwd naar de betekenis van meer waterdieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Waterdieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.