De Zeehond als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de zeehond als krachtdier:

“De Zeehond als krachtdier staat symbool voor ‘het volgen van je eigen pad’ en voor je vooral niet te laten tegenhouden door de mening van anderen.”

Zeehond als krachtdier

De Zeehond is, als krachtdier, verbonden met zowel het element water alsook het element aarde.

Dit komt doordat de Zeehond (hoewel hij/zij het gelukkigst is op zee) zowel op het land als in de zee kan leven. Oké, de Zeehond lijkt op het land wellicht een tikje onhandig. Maar toch zal hij alle obstakels die op zijn weg komen overwinnen.

De boodschap van de Zeehond is daardoor: Focus jezelf op de dingen waar je goed in bent en op de talenten en doelen die je hebt. Blijf daarnaast vasthouden aan je geloof dat goede dingen ook voor jou weggelegd zijn.

“Jij bent uniek, zorg ervoor dat jij dit ook blijft.”

De Zeehond leert ons ook dat het belangrijk is om individuele talenten te ontwikkelen die jouw uniek maken.

Hierbij kun je denken aan schrijven, schilderen of op een andere manier kunst creëren. Laat de mensen om je heen zien dat jij uniek bent. Verberg je niet! Maar ga vol vertrouwen en vastberadenheid op je doel af – jij weet diep van binnen dat je alles aankunt.

“De zeehond raad je aan om de regie in handen te behouden.”

Tot slot raad de Zeehond je aan om de regie te behouden over jouw leven.

Of in andere woorden; Probeer niet naar anderen te luisteren wanneer ze jouw dromen niet begrijpen. Mensen geven graag (ongevraagd) advies, maar hun advies zorgt, op dit moment, eigenlijk alleen maar voor vertragingen.


Benieuwd naar de betekenis van meer waterdieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Waterdieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.