De Zwaluw als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de zwaluw als krachtdier:

“De Zwaluw staat als krachtdier symbool voor; Leven in het hier en nu.”

De Zwaluw als krachtdier

De Zwaluw als krachtdier, verschijnt vrijwel altijd op ‘het moment’ waarop het tijd is geworden om pijn uit het verleden los te laten.

In andere woorden; Wanneer dit krachtdier je leven binnenvliegt vraagt ​​deze jou alle negatieve ervaringen uit het verleden achter je te laten en snel verder te gaan.

De Zwaluw moedigt je daarnaast aan om in het moment te leven en gelukkige, langdurige herinneringen te creëren. Kom uit je comfortzone en ga actief op zoek naar manieren waarop jij jouw leven leuker, prettiger en aangenamer kunt maken.

“De Zwaluw als krachtdier staat symbool voor vrede en harmonie.”

In die gedachte spoort deze zwaluw je aan om in harmonie te leven met jezelf, anderen en de natuur.

Tegelijkertijd geeft deze vogel jou het advies om je niet te laten sturen door de verwachtingen van andere mensen. Iedereen volgt zijn eigenweg in het leven en soms is het voor jou het beste om af te wijken van de gebaande paden.

“Wees niet te snel tevreden.”

Tot slot waarschuwt de Zwaluw ook om niet te snel tevreden te zijn.

Dit omdat jij anders het risico loopt dat jij vast komt te zitten in valse zekerheden. Het gezegde; ‘Één zwaluw maakt nog geen zomer.’ herinnert ons eraan dat wij moeten oppassen niet te snel te juichen.

“Wat betekend een zwaluw droom?”

Zie jij de Zwaluw niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?

Dan staat dit symbool voor een nieuw begin en overvloed. Zie het als een visioen die je laat weten dat je erop kunt vertrouwen dat alles goed komt.


Benieuwd naar de betekenis van meer lucht dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Lucht dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.