Het Schaap als Krachtdier

De betekenis en boodschap van het schaap als krachtdier:

“Verschijnt het Schaap als krachtdier? Dan is dit hét moment om opnieuw in contact te komen met de onschuld en kwetsbaarheid in jezelf.”

Het Schaap als Krachtdier

Kom jij het schaap als krachtdier tegen. Of het nu in dromen of in de fysieke realiteit is – wanneer je een schaap tegenkomt, vertegenwoordigt deze ontmoeting meestal de onschuldig en de kinderlijke kant van jezelf.

Dit kan betekenen dat jij helemaal in lijn leeft met het kind in jezelf. Echter, het betekent meestal eerder dat jij het contact met jouw innerlijke kind bent verloren. Heb jij jezelf misschien iets teveel aangepast aan het beeld wat anderen van jou hebben?

“Het schaap  symboliseert gevoelens van kwetsbaarheid.”

Het Schaap als krachtdier symboliseert ook gevoelens van kwetsbaarheid die je ervaart in je wakkere leven. Ontmoet jij het schaap in een moment van wanhoop of angst? Dan toont het Schaap aan dat jij je overweldigd, machteloos en kwetsbaar voelt.

Dit is het moment om even een stapje terug te zetten in het leven. Denk eens na over wat jou echt gelukkig maakt. Wat mist er in het plaatje en hoe kun jij jouw realiteit vormen zodat deze meer lijkt op de werkelijkheid waar jij van droomt?

“Zie jij het schaap niet alleen als krachtdier(kaart) maar ook in een droom?”

Heb jij een schaap ontmoet in een droom? Dan is dit vaak een teken dat jij je terug verlangd naar een tijd die gemakkelijker voor je was. Waar onschuld en verwondering de boventoon voerde.


Benieuwd naar de betekenis van meer land dieren als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Land dieren als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.