De Bij als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de bij als krachtdier:

“De Bij staat als krachtdier, symbool voor productiviteit, planning en voor het stellen van prioriteiten.”

De Bij als krachtdier

Wanneer de Bij als krachtdier in je leven verschijnt dan is dit vaak een teken dat het tijd is geworden om even te kijken naar je productiviteitsniveau.

De Bij heeft geen oordeel, maar hij raadt je wel aan om te onderzoeken of jij niet te veel of te weinig doet op dit moment. De Bij zelf heeft een perfect arbeidsethos en weet oprecht wat werken is. Dat gezegd hebbende kent de Bij ook het belang van rust nemen.

“Ook genieten hoort bij het leven.”

Soms is het nodig om ‘gewoon even te genieten’ en letterlijk even rond te vliegen in de natuur.

De Bij is dus een goed rolmodel voor iedereen die moeite heeft met het vinden van zijn of haar balans.De Bij helpt je balans te vinden tussen keihard werken en rust nemen.

De bij  leert je wanneer jij alles op alles moet zetten om je doel te bereiken maar, even belangrijk, ook wanneer het tijd is om te genieten van de nectar van het leven.

“De bij staat symbool voor het genieten van de vruchten van het leven.”

Symbolisch gezien staan Bijen ook voor een andere belangrijke leven les die wij als mens wel eens vergeten; Genieten van de vruchten van je werk is de reden om te werken. Of in andere worden; Je werkt om te leven en leeft niet om te werken.


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.