De Kever als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de kever als krachtdier:

“Wanneer de Kever als krachtdier, je leven in wandelt dan is dit vrijwel altijd om jou de vraag te stellen; Past de manier waarop je nu leeft bij de persoon die jij nu wilt zijn?”

De kever als krachtdier

Is de Kever als krachtdier in je leven gekomen? Dan is dit een goed moment om jezelf af te vragen of jij zijn vraag met een volmondige Ja! kunt beantwoorden.

Is dit het geval? Dan is dat perfect! Twijfel jij over het antwoord? Of is jouw antwoord op deze vraag ronduit Nee?

Dan adviseert de Kever jou om veranderingen in je leven aan te brengen die niet noodzakelijkerwijs in overeenstemming zijn met de persoon die jij wilt zijn.

“De kever adviseert je om jouw leven eens van een afstand te observeren.”

De Kever geeft je daarnaast het advies om je leven regelmatig in zijn geheel te evalueren.

Zit jij op de goede weg? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Probeer uit te vinden op welke vlakken verbetering mogelijk is.

Verander dat wat niet bij je past totaal of, als dat niet kan, probeer compromissen te sluiten waar mogelijk.

“Vermijd ‘drama’ waar mogelijk.”

Tot slot raad de Kever als krachtdier je ook aan om drama zoveel mogelijk te vermijden. Laat je niet meeslepen in de problemen van anderen en vermijd dat je vast komt te zitten in de dagelijkse sleur die het leven minder mooi maakt.

Het leven zal helaas niet voor iedereen altijd gemakkelijk zijn. Verschijnt de kever aan jou als krachtdier? Probeer dan te onthouden dat jij altijd eerst moet zorgen dat jij jouw eigen last kunt dragen voordat jij de last(en) van een ander op je schouders neemt.


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.