De Mier als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de mier als krachtdier:

De mier is het ideale krachtdier voor mensen die op het gebied van organiseren wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”

De mier als krachtdier

De mier als krachtdier is een bijzonder goede bondgenoot.

Is organiseren bijvoorbeeld niet jouw sterkste kant? En probeer jij binnen jouw gezin, familie of omgeving een gemeenschapsgevoel op te bouwen?

Dan is de Mier precies het krachtdier waar je naar op zoek bent.

“Je weet nooit of het lukt totdat je het probeert.”

Er zijn vele goede redenen om de hulp van de Mier in te schakelen.

Zo helpt de Mier je bijvoorbeeld, op momenten waarop jij de kans krijgt om iets nieuws te doen, volmondig Ja! te zeggen. De Mier staat namelijk voor het motto; Je weet nooit of het lukt totdat je het probeert.

“De mier brengt je op het juiste pad.”

De Mier, als krachtdier, kan jou daarnaast ook leiden naar ‘het beste pad om je doel te bereiken’.

Deze weg zal niet altijd de ‘snelste’ of ‘de makkelijkste’ weg zijn. Het zal echter wel altijd de juiste weg zijn. De Mier zal je ook helpen je voor te bereiden (en door te zetten) bij taken die te maken hebben met organiseren en het opbouwen van een gemeenschapsgevoel.

“De mier brengt je terug naar huis.”

De Mier is tot slot ook het perfecte krachtdier wanneer jij je eenzaam en/of verloren voelt. De Mier brengt je figuurlijk terug naar “huis” wanneer jij, op de een of andere manier, emotioneel of spiritueel de weg kwijt bent.


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.