De Mug als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de mug als krachtdier:

“Wanneer de Mug als krachtdier, je leven als in zoemt is dit meestal een teken dat jij teveel aandacht schenkt aan onbelangrijke en oppervlakkige zaken.”

De Mug als Krachtdier

Ontmoet jij de mug als krachtdier? Dan is het advies van de Mug; Gebruik jouw energie voor (uitsluitend) belangrijkere zaken.

Jouw doelen zijn bereikbaar! Maar om jouw doelen te bereiken moet jij wel echt alles op alles zetten. Jouw vastberadenheid roept soms irritatie op bij andere mensen… maar dat is soms (helaas) gewoon niet anders.

“Bedenk goed met welke mensen jij je tijd door wilt brengen.”

De Mug daagt jou ook uit om lang en goed te kijken naar de plekken waar, en de mensen waarmee, je veel tijd doorbrengt.

Zijn deze gezond of zuigen ze je leeg? Wanneer je een lange tijd in een giftige omgeving (of situatie) opgesloten zit lijkt deze normaal te worden… Maar dat is het natuurlijk niet.

Vlieg jij steeds in hetzelfde rondje rond? Dan is het tijd geworden om een nieuwe richting te kiezen en weg te vliegen.

“De mug als krachtdier herinnert jou eraan dat alles tijdelijk is.”

Tot slot herinnert de Mug je er ook aan dat vrijwel alles onbelangrijk en tijdelijk is – dus ook die dingen die je nu op dit moment irriteren.

De Mug als krachtdier moedigt je aan om deze kleine obstakels te overwinnen. Jij kunt dit bijvoorbeeld doen door de focus te leggen op het beschermen van jouw creatieve en unieke zelf. Tegenslagen op je pad zijn onvermijdelijk, dat is waar, maar jij hebt zelf een keuze hoe jij met deze tegenslagen om gaat.


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.