De Schorpioen als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de schorpioen als als krachtdier:

“Verschijnt de Schorpioen aan jou als krachtdier? Dan is dit hét moment om jezelf te bevrijden van het gif welke jouw leven in zijn greep houdt.”

Schorpioen als krachtdier

De Schorpioen als krachtdier komt net als andere krachtdieren om specifieke (vaak spirituele) redenen op ons levenspad.

De spirituele betekenis van het verschijnen van de Scorpion? Dat heeft alles te maken met het bevrijden van het spreekwoordelijk gif welke ons soms in zijn greep houdt.

Jij herkent misschien zelf direct om welk gif het op dit moment gaat. Het gif bestaat vaak uit negatieve dingen die je tegenhouden, je neerslachtig maken en die psychische rommel veroorzaken. Voor de een betekent dit een relatie die al jaren slecht loopt. Voor de ander kan dit een baan of zelfovertuiging zijn die zijn nut al lang geleden heeft verloren.

“De schorpioen als krachtdier symboliseert jouw spiritueel ontwaking.”

Jij hebt nu de kracht om jezelf te bevrijden van dit gif. Jij moet hiervoor echter wel heel hard werken en bereid zijn hier veel dingen voor te veranderen.

Het is misschien geen leuke boodschap, maar vaak moet in de natuur eerst iets sterven zodat iets anders tot leven kan komen.

“Sterven is meestal niet letterlijk maar figuurlijk bedoeld.”

De dood maakt vrijwel nooit onderdeel uit van de betekenis van de schorpioen als krachtdier.

Sterven is in dit geval figuurlijk bedoeld. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een geheel nieuw carrière of het beëindigen van een slechte relatie. Jij neemt afscheid van ‘het ene’ zodat er ruimte voor ‘het andere’ ontstaat.


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.