De Vlieg als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de vlieg als krachtdier:

“De Vlieg staat, als krachtdier, symbool voor snelle en abrupte veranderingen in jouw gedachten, emoties en handelen.”

De Vlieg als krachtdier

De vlieg als krachtdier is een bijzonder wezentje. Vliegt de vlieg als krachtdiertje jouw leven in? Dan kun je ervan uitgaan dat er, op zeer korte termijn, grote veranderingen op je pad komen.

Deze grote veranderingen vinden plaats op alle vlakken van je leven. Beweeg daarom snel en probeer je direct aan te passen aan nieuwe situaties, zelfs wanneer deze moeilijk of ongemakkelijk zijn.

“Ben jij instaat om de bron van overvloed te zien?”

Wanneer de Vlieg zich laat zien kan dit ook betekenen dat er op dit moment een enorme (en groeiende) bron van overvloed voor je beschikbaar is.

Niet iedereen kan deze bron zien. Om die reden raad de Vlieg je aan jouw scherpe gezichtsvermogen te gebruiken om de weg naar die bron wel te vinden.

“Af en toe is het onmogelijk om geen bron van irritatie te zijn.”

Tot slot staat de Vlieg ook symbool voor het bereiken van doelen. De vlieg raad je aan om vol te blijven houden en door te blijven zetten.

Jij zult je doelen echt bereiken! Maar de kans is aanwezig dat dit niet lukt zonder anderen te irriteren of zonder af en toe egoïstisch te zijn.

Kom op voor jezelf en wees bereid af en toe een storende factor te zijn.

Hoewel cliché is het gezegde; ‘brutale mensen hebben de halve wereld’, op dit moment zeker op jouw situatie van toepassing .


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.