De Wesp als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de wesp als krachtdier:

“De Wesp staat, als krachtdier, symbool voor het verwezenlijken van jouw dromen.”

Wesp als Krachtdier

Komt de Wesp als krachtdier in je leven? Dan is haar boodschap aan jou; Door alleen aan je dromen te denken komen ze niet (snel) uit.

Maak een plan, ga erop uit, blijf naar je dromen toe werken en geef niet op – maar zet juist door. Je vermogen om door te zetten is op dit moment jouw belangrijkste eigenschap.

“Verzet tegen verandering is zinloos.”

De Wesp heeft naast bovenstaande ook nog een andere belangrijke boodschap; “Verzet tegen verandering is per definitie zelfsabotage.”

Verwelkom verandering juist met open armen. Alles wat jij wilt bereiken kun jij bereiken als je meebeweegt met het ritme van het leven. Jij verdiend het dat al jouw dromen uitkomen. Luister daarom naar de Wesp en zet je beste beentje voor.

“Het is sowieso verstandig altijd de beste versie van jezelf te zijn.”

Zorg ervoor dat jij ten alle tijden de beste versie van jezelf bent.

Dit is natuurlijk niet altijd gemakkelijk. Iedereen heeft immers wel eens een rot dag, maar streef er ondanks dat toch na. Een positieve houding en een positieve blik zullen jou namelijk veel meer geluk brengen dan wanneer jij jezelf overgeeft aan sombere gedachten.

“Vecht voor waar jij voor staat.”

Tot slot herinnert de Wesp je eraan om altijd op te komen voor de dingen waar jij voor staat. Wees onbevreesd en probeer iedere dag het beste uit jezelf te halen. Jij kunt niet iedereen gelukkig maken – en dat steekt – maar helaas is het niet altijd mogelijk om dit te voorkomen.


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.