De Worm als Krachtdier

De betekenis en boodschap van de worm als als krachtdier:

“De Worm, als krachtdier, komt op je pad om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Daarnaast representeert de Worm het pad naar spirituele bewustwording.”

Krachtdier Worm

De Worm, als krachtdier, arriveert vrijwel altijd op je levenspad wanneer jij je klein, minderwaardig of niet gewaardeerd voelt.

Maar, hoewel je het misschien niet direct zou verwachten, de komst van de Worm heeft altijd een positieve boodschap.

De Worm komt namelijk in je leven om je zelfvertrouwen een boost te geven en je een nieuwe dosis ‘goede moed’ te bezorgen. Zit jij slecht in je vel? Of ben jij enorm onzeker over je uiterlijk of over jouw kwaliteiten? Dan komt de Worm je leven binnen om een ​​licht van hoop te delen.

“Jij bent al een flink eind op weg bent op je pad naar spirituele bewustwording.”

Oke, de Worm is misschien niet het meest aantrekkelijke insect aan de buitenkant. Maar laat je hierdoor niet misleiden.

De worm heeft een innerlijke schoonheid die maar voor weinig mensen zichtbaar is. Zie jij die schoonheid wel? Dan betekent dit dat jij al een flink eind op weg bent op je pad naar spirituele bewustwording.

“De Worm als krachtdier, daagt je ook uit om na te denken over wat jou uniek en mooi maakt.”

Het motto van dit insect is: “Laat je diepste schoonheid altijd stralen!”

Ook jij bent mooi, waardevol, uniek en geliefd. Misschien dat jij dit zelf niet direct ziet. Maar dat maakt voor nu niet uit. Onthoudt echter wel dat er echt genoeg mensen zijn die jouw schoonheid (zowel innerlijk als uiterlijk) echt kunnen zien en waarderen.


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.