Het Lieveheersbeestje als Krachtdier

De betekenis en boodschap van het lieveheersbeestje als als krachtdier:

“Het lieveheersbeestje als krachtdier staat symbool voor grote en positieve veranderingen. Daarnaast, en hoe kan het ook anders, staat het lieveheersbeestje symbool voor de liefde.”

Het Lieveheersbeestje als krachtdier

Het Lieveheersbeestje als krachtdier is een van de meest bijzondere krachtdieren die je kunt treffen.

Lieveheersbeestjes verschijnen namelijk altijd vlak voordat jouw doelen zich op opmerkelijke manieren beginnen te manifesteren. Jij kunt het op dit moment misschien nog niet zien, maar de eerste druppels van geluk zijn al aan het neerdalen.

“Het lieveheersbeestje stelt je gerust; wachten hoeft niet vervelend te zijn.”

Wat jij nu het beste kunt doen? Het lieveheersbeestje raad je aan om geduld te hebben. Geluk komt op je pad. Je hoeft er alleen maar op te wachten.

Dit wachten hoeft niet vervelend te zijn. Stop en geniet van dit moment. Haast je niet! Het heeft geen zin om dingen nu te forceren. Sta ‘gewoon’ even stil en laat het geluk zich ontvouwen zoals de vleugels van een lieveheersbeestje.

“Het lieveheersbeestje kan ook duiden op een nieuwe liefde.”

De verschijning van een Lieveheersbeestje kan tot slot ook duiden op een nieuwe relatie, of voor het herstel van een bestaande relatie.

De liefde wacht op je en komt opnieuw op je pad. Wanneer? Dat is niet precies te zeggen, maar er is wel een manier om hier een indicatie over te krijgen.

Hoe? Wanneer je een Lieveheersbeestje in het echte leven ontmoet tel dan haar vlekken. De hoeveelheid vlekken vertelt je namelijk iets over hoe lang de liefde nog op zich laat wachten.


Benieuwd naar de betekenis van meer insecten als krachtdieren?
Je vindt ze op allemaal op de pagina: Insecten als krachtdier.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen de dieren uit het dierenrijk jouw nog meer te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere Mediums op onze astrolijn beschikbaar die jouw hierbij graag willen ondersteunen.