Betekenis Lenormand kaart de ruiter

De Lenormand kaart van de ruiter staat symbool voor een bericht, energie en voor passie.

Lenormand kaart de ruiter

KERNWOORDEN

  • Energie
  • Passie
  • Nieuws / Berichten
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Waterman
  • Tweelingen
Betekenis van de Lenormand kaart van de ruiter tijdens het voorspellen van de toekomst:

De ruiter zit boordevol energie en is altijd in beweging. Op deze kaart staat over het algemeen een jonge man op een paard afgebeeld. Deze jonge man staat symbool voor jeugdige passie en energie. De ruiter geeft aan dat vertragingen tot het verleden behoren en de tijd van actie is aangebroken. Zorg ervoor dat jij voldoende energie en concentratie hebt om hier alles uit te halen.

Als eerste kaart uit het Lenormand deck voorspelt de Ruiter dat iets op het punt staat om te beginnen of bijna arriveert. Of het nu een boodschap is of een persoon, er verschijnt iets in je leven. Vaak toont deze kaart zichzelf nadat de vraagsteller vertragingen heeft ervaren of het gevoel heeft ‘vast te zitten’. De ruiter toont dat dit gevoel plaats zal maken voor het gevoel van vrijheid en actieve verandering.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de ruiter

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan heeft deze vaak de volgende eigenschappen:

  • Impulsief
  • Energiek
  • Passievol
  • Chaotisch

Vertegenwoordigt de kaart een persoon? Dan toont deze kaart over het algemeen een jonge atletisch knappe man. Deze man is niet iemand die voor altijd in je leven blijft. Het betreft namelijk eerder een korte flirt of tijdelijke vriendschap.

Liefde en de Lenormand kaart van de ruiter

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan betekent dit vaak dat er een nieuwe liefde verschijnt in het leven van de vraagsteller. Het is een tijd van flirten en een nieuw begin.

Wees voorzichtig

De kaart van de ruiter adviseert ​je ​echter ook om een beetje voorzichtig te zijn. Een man die verschijnt als de Lenormand ruiter-kaart is niet altijd de meest toegewijde man. Hij is vaak slordig en wisselt voortdurend van mening, gemoedstoestand en van romantische partner. Dit betekent niet dat hij nooit zal veranderen, maar eerder, dat jij hem langer de tijd moet geven om zichzelf te bewijzen – focus je met name op zijn gedrag, niet op zijn woorden.

Wat betekend de kaart van de ruiter op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan is de kaart van de ruiter vrij positief. Het betekent meestal dat de vraagsteller spoedig bericht zal ontvangen waarop hij / zij zat te wachten.

De Lenormand kaart van de ruiter als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan is het met name belangrijk om te bedenken dat dit de eerste kaart is van het Lenormand-kaartspel en dus het cijfer 1 vertegenwoordigd. Betreft het tijd? Dan staat deze kaart voor het cijfer 1: 1 dag, 1 week, 1 maand of de maand januari.