Betekenis Lenormand kaart van de brief

De Lenormand kaart van de brief staat symbool voor nieuws, communicatie en voor één (digitaal) bericht.

Lenormand kaart van de brief

KERNWOORDEN

  • Nieuws
  • Communicatie
  • Een (digitaal) bericht
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Tweeling
  • Mercurius
Betekenis van de Lenormand kaart van de brief tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de brief vertegenwoordigt nieuws en berichten. De kaart staat symbool voor alle vormen van digitale of schriftelijke communicatie. Het kan dus zowel over een geschreven notitie of document gaan, maar de kaart kan ook staan voor een e-mail, sms-berichten of app bericht.

De briefkaart representeert ook zakelijke documenten (zoals een factuur of memo), juridische documenten (zoals een testament, rechterlijk bevel of parkeerboete) en zelfs schooldocumenten (zoals rapporten en diploma’s).

De omringende kaarten zullen duidelijk maken of het bericht, wat door deze kaart wordt voorspelt, positief of negatief is. Zij kunnen je daarnaast ook inzicht geven in het soort document.

Verschijnt tijdens een legging bijvoorbeeld ook de Lenormand kaart van de toren? Dan zal het vrijwel zeker om een juridisch bericht gaan.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de brief

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Communicatief talent
  • Trots
  • Slim
  • Uitgesproken

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor iemand die altijd zijn of haar woordje klaar heeft staan. Deze persoon is niet bang om voor een publiek te spreken. Deze persoon is communicatief uitzonderlijk sterk. Het heeft daardoor vrij weinig zin om met deze persoon een woordenstrijd aan te gaan.

Liefde en de Lenormand kaart van de brief

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan staat de kaart voor (schriftelijke) correspondentie met een geliefde. Dit kan een liefdesbrief betekenen, maar ook staan voor een online relatie of een Valentijnsdag kaart.

Wat betekent de kaart van de brief op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan betekent dit dat jij erkenning zult krijgen voor je werk. Deze erkenning uit zich vaak via een prijs of een promotie.

Daarnaast vertegenwoordigt deze kaart een CV of sollicitatiebrief en voorspelt tot slot dat er werkgerelateerde berichten onderweg zijn.

De Lenormand kaart van de brief als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart?De kaart van de brief is traditioneel gezien geen belangrijke tijdskaart. Dat gezegd hebbende kan deze kaart duiden op de 27ste dag van de maand, maar het is even zo waarschijnlijk dat deze kaart geen betekenis heeft wat betreft tijd.