Betekenis Lenormand kaart van de heer (de man)

De Lenormand kaart van de heer staat symbool voor mannelijkheid, één man, de echtgenoot / partner en voor mannelijke familieleden.

Lenormand kaart van de heer

KERNWOORDEN

  • Man in het leven van de vraagsteller (mannelijke vriend, partner of gezinslid)
  • Persoonskaart voor een mannelijk persoon.
  • Mannelijkheid
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Ram
  • Mars
Betekenis van de Lenormand kaart van de heer tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de heer vertegenwoordigt mannen, mannelijke energie en mannelijk gedrag. Is de vraagsteller man of mannelijk? Dan is dit de persoonskaart die hem tijdens de legging zal vertegenwoordigen.

Is de vraagsteller vrouw of vrouwelijk? Dan symboliseert deze kaart een belangrijke mannelijke figuur in haar leven, zoals een partner, echtgenoot, vriend, verloofde of broer. De kaarten die de Lenormand kaart van de heer omringen zullen hierover meer duidelijkheid brengen.

De heer is niet per definitie (meer) een persoon van het mannelijke geslacht.

Traditioneel gezien stond de kaart van de heer vrijwel altijd voor een man. Deze betekenis is de laatste jaren breder getrokken en omvat nu al het gedrag (en de energie) welke met mannen geassocieerd wordt. Wat in het kort betekend dat het niet noodzakelijkerwijs iemand van het mannelijke geslacht betreft.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de heer

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Macho
  • Zelfverzekerd
  • Denkt vanuit logica in plaats van emotie
  • Overtuigend

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart deze kaart voor de echtgenoot (of echtgenote) en/of geliefde van de vraagsteller. Belangrijk om te onthouden is dat de kaart meestal de persoon vertegenwoordigt met wie de vraagsteller is, en niet perse de persoon met wie de vraagsteller wilt zijn.

Liefde en de Lenormand kaart van de heer

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze kaart niet alleen de mannelijke hoofdpersoon uit het leven van de vraagsteller, maar voorspelt (voor de single) ook dat er een nieuwe liefde op komst is.

Wat betekend de kaart van de heer op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan vertegenwoordigt deze meestal een belangrijke man waarmee je werkt. Soms kan het ook aangeven dat jij, tijdens je werk, mannelijke energie uitstraalt. Dit zou bijvoorbeeld dominant of logisch handelen kunnen betekenen.

De Lenormand kaart van de heer als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? De kaart van de heer is traditioneel gezien geen belangrijke tijdskaart. Dat gezegd hebbende kan deze kaart duiden op de 28ste dag van de maand, maar het is even zo waarschijnlijk dat deze kaart geen betekenis heeft wat betreft tijd.