Betekenis Lenormand kaart van de hond

De Lenormand kaart van de hond staat symbool voor loyaliteit, vertrouwen, vriendschap & vriendelijkheid.

Lenormand kaart van de hond

KERNWOORDEN

  • Verandering
  • Vriendschap
  • Vertrouwen
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Waterman
  • Uranus
Betekenis van de Lenormand kaart van de hond tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de hond staat met name voor; Vrienden, vriendschap en voor de mensen die je helpen. Deze vrienden ervaar jij als ‘echte vrienden’, het zijn de mensen die je om 2 uur ‘s ochtends kunt bellen wanneer jij een schouder nodig hebt om op te huilen.

Dit zijn de vrienden die je steunen en er door dik en dun voor je zullen zijn. Deze kaart vertegenwoordigt sowieso mensen die jij al kent. Het kan zijn dat je alleen hun naam eerder hebt gehoord, maar ze zijn je niet volledig onbekend.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de hond

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Groot loyaliteits gevoel
  • Vriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Toegewijd

Vertegenwoordig deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor loyale, vriendelijke, betrouwbare en toegewijde persoonlijkheden. Deze persoon zou uiteraard een vrouw kunnen zijn, maar vaak staat deze kaart specifiek voor een mannelijk persoon.

Opvallend: Deze kaart staat in een aantal stromingen bekend als de kaart van ‘de geliefde’. Deze betekenis krijgt de kaart echter uitsluitend wanneer de vraagsteller een man in een homoseksuele relatie betreft.

Uiterlijke kenmerken die horen bij deze kaart zijn: Blond of licht haar.

Liefde en de Lenormand kaart van de hond

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt de kaart een relatie die gebaseerd op is vriendschap en vertrouwen. Het is een wederzijds ondersteunende en stabiele relatie. Deze persoon zou zomaar eens jouw zielsverwant kunnen zijn.

Wat betekend de kaart van de hond op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan laat deze kaart een mooie, comfortabele en vriendelijke werkomgeving zien. Deze baan en omgeving past echt bij jou. Jij zit hier ook goed op je plek. Heb je hulp of ondersteuning nodig? Dan hoef jij het maar te zeggen en mensen schieten je te hulp.

De Lenormand kaart van de hond als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan heeft de kaart geen sterke en/of overtuigende boodschap.

De Lenormand kaart van de hond behoort namelijk niet tot een van de belangrijke tijdskaarten, en vertegenwoordigt hoogstens het cijfer 18. Afhankelijk van de kaarten waarmee hij wordt omringt tijdens de legging staat de kaart dan ook voor 18 dagen, weken of maanden.