Betekenis Lenormand kaart van de lelie

De Lenormand kaart van de lelie staat symbool voor seks, seksualiteit, kalmte, een vader of vader figuur.

Lenormand kaart van de lelies

KERNWOORDEN

  • Seks en seksualiteit
  • Kalmte en rust
  • Vader of vader figuur
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Maagd
  • Chiron
Betekenis van de Lenormand kaart van de lelie tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de lelie heeft meerdere (tegenstrijdige) betekenissen – wat precies hetgeen is wat de leliekaart zijn schoonheid geeft. Je kunt bijna zeggen dat de leliekaart last heeft van een gespleten persoonlijkheid. Het vertegenwoordigt onder meer de strijd die mensen (met name vrouwen) ervaren tussen hartstochtelijke sensualiteit en zachte onschuld.

Wanneer deze kaart tijdens een lezing verschijnt heeft deze vrijwel altijd te maken met seks, plezier en materieel en lichamelijk comfort. Daarnaast kan de kaart ook staan voor het tegenovergestelde zoals bijvoorbeeld preutsheid, pure zuiverheid en moralistisch gedrag.

Tot slot: Deze kaart vertegenwoordigt ook de kant van het leven die wij via onze zintuigen ervaren. Je kunt hierbij denken aan: Aanraking, geur, smaak, zicht, en voor het genot welke wij hiervan ervaren.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de lelie

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Volwassen
  • Kalm
  • Stabiel
  • Ervaren

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor een volwassen en wijs persoon. Vaak betreft het een oudere persoon of een vaderfiguur. Deze persoon is meestal ervaren, gevestigd en verstandig.

Liefde en de Lenormand kaart van de lelie

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze kaart een langdurige, volwassen en oprechte romance. Deze kaart kan ook een romance op latere leeftijd of met een oudere persoon betekenen.

Tot slot: Staat deze kaart ook voor een affaire en dan met name voor ‘de andere man’.

Wat betekend de kaart van de lelie op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan vertegenwoordigt deze doorgaans dat jij je plek op je werk wel verdiend hebt. Daarnaast is de kans groot dat jij al lange tijd in deze functie werkzaam bent of bent geweest. Deze kaart staat namelijk ook voor iemand met veel werkervaring en/of iemand waarbij het pensioen niet lang meer op zich laat wachten.

De Lenormand kaart van de lelie als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan vertegenwoordigt de lelie kaart de winter en vertragingen. Dingen gaan niet direct (of op korter termijn) gebeuren wanneer de lelie verschijnt. Je kunt beter rekening houden met een vertraging – en deze vertraging zou zo maar eens een aantal maanden in beslag kunnen nemen.