Betekenis Lenormand kaart van de ooievaar

De Lenormand kaart van de ooievaar staat symbool voor verandering, transformatie, elegantie en beweging.

Lenormand kaart van de ooievaar

KERNWOORDEN

  • Verandering
  • Transformatie
  • Elegantie
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Tweelingen
  • Mercurius
Betekenis van de Lenormand kaart van de ooievaar tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de ooievaar staat met name voor verandering. Wat er precies veranderd wordt niet direct duidelijk. Je kunt aan van alles denken, van een verandering van plannen tot een verandering van woonplaats.

Wat er specifiek voor jou zal veranderen is afhankelijk van de omliggende kaarten. Als je stilstand in je leven ervaart of hebt ervaren, dan geeft deze kaart het teken dat jij binnenkort weer vooruitgang zult gaan. Dit is het moment om door te pakken!

Pas alleen goed op, als de ooievaar wordt gevolgd door negatieve kaarten wordt de positieve boodschap van deze kaart geblokkeerd.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de ooievaar

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Optimistisch
  • Innovatief
  • Idealistisch
  • Inspirerend

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor een gracieus en bescheiden persoon. Een persoon die altijd hoop lijkt te houden en het leven vrijwel altijd van de positieve kant bekijkt.

Uiterlijke kenmerken die horen bij deze kaart zijn: Het betreft vrijwel altijd een persoon die klasse uitstraalt. Specifiek gezien staat deze kaart daarnaast voor een lange, dunne man of vrouw. Wat extra opvalt is dat zijn of haar lengte vooral te danken is aan zijn of haar lange benen.

Liefde en de Lenormand kaart van de ooievaar

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt de ooievaars kaart verandering binnen de relatie – meestal positief. Mogelijk moet jij zelf een duwtje geven in de goede richting. Dit kan zijn door samen te werken aan het verbeteren van de relatie of, juist het tegenovergestelde, een tijdje uit elkaar gaan.

Wat betekend de kaart van de ooievaar op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan geeft deze kaart aan dat jij verandering zult ervaren op het gebied van jouw carrière. Dit zou een promotie kunnen betekend, maar het kan (zelfs) betekenen dat jij rigoureus van baan zult veranderen.

De Lenormand kaart van de ooievaar als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan is dit de kaart die het wisselen van seizoen vertegenwoordigd, en dan met name de overgang naar de herfst en naar de lente.