Betekenis Lenormand kaart van de ring

De Lenormand kaart van de ring staat symbool voor verplichtingen, juwelen, het huwelijk en het gevoel dat jij rondjes loopt.

Lenormand kaart van de ring

KERNWOORDEN

  • Het huwelijk
  • Juwelen
  • Het gevoel in rondjes te lopen
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Weegschaal
  • Venus
Betekenis van de Lenormand kaart van de ring tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand ring kaart staat voornamelijk symbool voor overeenkomsten die gesloten zullen worden. Deze betekenis is vrij breed en gaat van zakelijke deals tot aan het huwelijk. De kaart vertegenwoordig ook ‘sterke verbintenissen’ en ‘gebonden zijn aan iets of iemand’.

Als jij niets veranderd dan veranderd ook er niets.

De kaart van de ring is ook een symbolische weergave van een cirkel. Zijn betekenis staat daardoor ook voor het gevoel in rondjes te lopen. De kaart waarschuwt jouw dat jij toch echt zelf iets zult moeten veranderen om de verandering te krijgen die jij wilt bereiken.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de ring

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Toegewijd
  • Stabiel
  • Loyaal
  • Voorspelbaar

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat de kaart voor iemand die niet lang(er) vrijgezel zal zijn. Vertegenwoordigt de kaart de partner van de vraagsteller? Dan is dit het teken dat deze persoon volledig toegewijd is aan de relatie.

Liefde en de Lenormand kaart van de ring

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze een serieuze en liefdevolle relatie. Deze relatie, wanneer dit nog niet is gebeurt, zou zo maar eens tot een huwelijk kunnen leiden.

Ben jij of de persoon die deze kaart beschrijft single? Dan geeft de kaart aan dat er een nieuwe relatie in het verschiet ligt.

Wat betekend de kaart van de ring op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan vertegenwoordigt de ring vaak contracten en zakelijke deals, maar ook bedrijfsfusies of de verkoop van een bedrijf.

Beschrijft de kaart letterlijk een baan? Dan geeft dit meestal aan dat jij vaak hetzelfde werk moet doen. Dit hoeft niet negatief te zijn, sommige mensen houden nu eenmaal van repetitief werk, maar het kan ook betekenen dat jij je tijdens je werk vaak verveeld.

De Lenormand kaart van de ring als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart voor de 25ste dag van de maand. Iets minder letterlijk genomen is dit ook de kaart die verschijnt voor iets dat continu doorloopt en/of cyclisch is.