Betekenis Lenormand kaart van de sleutel

De Lenormand kaart van de sleutel staat symbool voor lotsbestemming, vrijheid, spiritualiteit en de sleutel tot succes.

Lenormand kaart van de sleutel

KERNWOORDEN

  • Het lot / lotsbestemming
  • Vrijheid
  • De sleutel tot succes
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Stier
  • Venus
Betekenis van de Lenormand kaart van de sleutel tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de sleutel verschijnt wanneer er nieuwe wegen voor ons open gaan. Dit moment valt regelmatig samen met het oplossen en verdwijnen van oude obstakels.

De nieuwe wegen die door deze kaart worden getoond kunnen op verschillende manieren worden geïnterpreteerd – soms symboliseert de kaart een fysiek obstakel die jij overwint, maar het kan ook betekenen dat jij op een andere manier zult gaan denken, waardoor jij je hart openstelt voor nieuw mogelijkheden.

Jij hebt de sleutels van jouw eigen cel in handen – Gebruik ze en bevrijd jezelf uit jouw psychische gevangenis.

De sleutel kaart kan ook symbool staan voor de bevrijding van beperkingen uit het verleden. Stel je voor dat je opgesloten zit in een cel en eindelijk de sleutel hebt gevonden die het mogelijk maakt jezelf hieruit te bevrijden. Psychisch of realistisch? Jij hebt de sleutel in handen die je jouw vrijheid terug kan brengen. De Sleutel symboliseert ook positieve prestaties. Het geeft ons toegang tot wat we nodig hebben om succes te boeken en onze doelen te bereiken.

Tot slot: Waar de Lenormand kaart van de maan paranormale vermogens vertegenwoordigd, toont de sleutel hogere spirituele en karmische verbanden. Het is de kaart die jou toegang geeft tot de mysteries van het leven.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de sleutel

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Spiritueel
  • Vrijgevochten
  • Betrouwbaar
  • Recht door zee

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor een persoon die (onbewust) enorm in lijn met zijn of haar spirituele kant leeft.

Liefde en de Lenormand kaart van de sleutel

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigd deze kaart een belangrijke relatie. De persoon met wie jij bent (of binnenkort zult ontmoeten) zou zo maar eens jouw zielsverwant kunnen zijn. Jullie hebben in ieder geval een gezamenlijke lotsbestemming.

Zijn er problemen? Dan zullen jullie altijd in staat zijn deze samen op te lossen.

Wat betekent de kaart van de sleutel op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan voorspelt deze kaart dat er iets belangrijks staat te gebeuren. Misschien moet jij hiervoor eerst zelf in actie komen maar succes, wanneer jij je inzet, ligt binnen handbereik.

De Lenormand kaart van de sleutel als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan vertegenwoordigt de sleutelkaart  ‘het nu’, ‘direct’ en ‘dit moment’. De sleutel is daardoor niet voor niets de kaart van het hier en nu.