Betekenis Lenormand kaart van de ster

De Lenormand kaart van de ster staat symbool voor idealen, hoop, dromen, optimisme en inspiratie.

Lenormand kaart van de ster

KERNWOORDEN

  • Hoop & dromen
  • Optimisme
  • (Creatieve) Inspiratie
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Vissen
  • Neptunus
Betekenis van de Lenormand kaart van de ster tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de ster is een gelukskaart. Het geeft aan dat de dromen die je hebt voor de toekomst uitkomen. Het verteld jou ook dat er veel mensen zijn die bijzonder veel respect voor jou hebben. Zij bewonderen daarnaast oprecht meerdere van jouw persoonlijke talenten. 

De kaart van de sterren moedigt je aan om door te zetten zodat je verder kunt komen in het leven.

De sterren kaart is sowieso een zeer positieve kaart. Zoals ze in het engels zo mooi zeggen “When you wish upon a star – all your dreams come true”, geldt dit zeker ook voor kaart van de ster. De Sterren-kaart is namelijk een signaal dat je verwachtingen en dromen uit zullen komen. Je komt vooruit in het leven en streeft je eigen doelen na. Alles aan deze kaart is troostend en geruststellend. Het is een boodschap dat alles goed gaat komen en op de best mogelijke manier uit zal pakken.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de ster

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Optimistisch
  • Innovatief
  • Idealistisch
  • Inspirerend

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor een extrovert persoon die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Dit zou een beroemdheid kunnen zijn, maar ook net zo goed voor een leraar die, vanuit zijn rol als onderwijzer, vaak voor een grote groep staat.

Uiterlijke kenmerken die horen bij deze kaart zijn: Hoewel bijvoorbeeld de haarkleur en het geslacht van de persoon die deze kaart vertegenwoordig niet vast staat. Is het wel zeker dat wij hier te maken hebben met een representatieve persoonlijkheid.

Liefde en de Lenormand kaart van de ster

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan betekend deze kaart dat er binnenkort een nieuwe, spannende, uitdagende liefde je leven zal betreden.

Wat betekend de kaart van de ster op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan geeft deze kaart aan dat jij eindelijk de erkenning en waardering zult ontvangen die jouw harde werken en inzet verdiend hebben.

De Lenormand kaart van de ster als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? De ster geeft aan dat het ‘iets’ waar jij op wacht in de avonduren plaats zal gaan vinden.