Betekenis Lenormand kaart van de toren

De Lenormand kaart van de toren staat symbool voor bescherming, eenzaamheid en voor een lang gelukkig leven.

Lenormand kaart van de toren

KERNWOORDEN

  • Bescherming
  • Isolatie
  • Eenzaamheid
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Steenbok
  • Saturnus
Betekenis van de Lenormand kaart van de toren tijdens het voorspellen van de toekomst:

De torenkaart vertegenwoordigt bescherming, isolatie en opsluiting. Het is de kaart die in veel Lenormand verklaringen bekend staat als de kaart van ‘een lang en gelukkig leven’. Deze toren staat symbool voor de plek waar jij naar toe gaat wanneer jij jezelf wilt beschermen.

Vanuit deze toren heb jij goed zicht van wat er om jouw heen gebeurt. Wanneer jij goed rondkijkt kun jij vanaf deze plek zelfs zien wat er nog komen gaat.

De toren vertegenwoordigt daarnaast ook juridische kwesties waaronder een of meerdere rechtszaken. Binnen deze rechtszaken zou jij zowel de aanklager als de aangeklaagde partij kunnen zijn. Meer duidelijkheid hierover valt te lezen in de kaarten die om de toren heen verschijnen. De kaart verwijst ook naar de overheid, gerechtsgebouwen, banken, ziekenhuizen, universiteiten en hogescholen.

Tot slot: Deze kaart wijst ook op bescherming van buitenaf – Opvallend want hij bewaakt zelf juist de kaarten om hem heen.

Opmerking: De Lenormand toren kaart wordt niet op dezelfde manier geïnterpreteerd als de Tarot toren uit de grote Arcana. De kaarten hebben dezelfde naam, maar ze hebben totaal verschillende betekenissen binnen Lenormand en Tarot.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de toren

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Geïsoleerd
  • Eenzaam
  • Zelfstandig
  • Individualistisch

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor iemand die als zelfstandige werkt. Vaak betreft het iemand zonder personeel. Heeft de persoon die jij bij deze kaart voor je ziet wel personeel? Dan is de kans groot dat hij of zij alsnog zoveel mogelijk alleen werkt.

Uiterlijke kenmerken die horen bij deze kaart zijn: Een lang lichaam, een dun lichaam en een trots, verzorgd en zelfverzekerd uiterlijk.

Liefde en de Lenormand kaart van de toren

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt de kaart vaak problemen binnen de relatie. Er is een scheiding en een afstand ontstaan. Een van de beide partners voelt misschien zelfs gevoelens van isolatie en van eenzaamheid.

De toren kan ook aangeven dat een persoon alleenstaand is.

Wat betekend de kaart van de toren op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan staat deze kaart vrijwel altijd voor de baan of het bedrijf van de vraagsteller. De vraagsteller is in de meeste gevallen voornamelijk werkzaam als zelfstandige, of heeft in ieder geval de wens zelfstandig een bedrijf op te zetten.

De Lenormand kaart van de toren als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan vertegenwoordigd deze kaart een tijdsbestek van exact één jaar. Ligt de kaart van de berg, lelie of het anker dichtbij? Dan zal dit een vertraging van 12 maanden betekenen.